Pappresser

pappresser er brugt til at presse: cartoner, bomuldsgarn, plastik, træ og andre materialer hvor volumen skal minimeres. De er designet til at presse vertikalt, presseren er baseret på en hydraulisk kraftoverførsel. pappresser har elektrisk kontrol og manuelt binding.. Vi tilbyder genbrugs presser med et trykkraft fra 10 ton KN to 60 ton KN, Kan effektivt presse 4 ~ 8  stk. i timen.Vægten af det pressede kan variere fra 30kg til 300kg da det kommer an på materialet som bliver presset.

pappresser vil drastisk mindske omkostningen ved genbrugsmaterialer da volumen kan komprimeres op til 90%. At have en genbrugs presser er essentielt for alle virksomheder som producerer nogen former for affalds materialer. pappresser har ISO, CE, og andre nødvendige certifikater og er i overensstemmelse med alle gældende EU standard og regulativer. Prisen på en pappresservarierer fra et par tusind euro.Vertikale pappresser vil drastisk reducere omkostningen ved at opbevare affalds materialer. Vi tilbyder billig fragt af pappresser til Danmark og den  bedste pris på genbrugspressere på det danske marked.

 • Tekstilbånd til affaldsballer 16mm – 340m – 4 enheder

  89
 • Film and Paper baler machine TONNA T-Portable

  1,299
 • Mobil komprimator til film og papir HSM V-Press 60

  1,799
 • TONNA bin press 240L – 2 tons pressing force

  2,999
 • Pappresser TONNA5, 5 tons, 50kN, balle 40kg

  3,199
 • TONNA1100 bin press 1100L – 4 ton pressing force

  3,199
 • Genbrugs-pappresser TONNA10, 10 tons, 100kN, balle 80kg

  3,499
 • Lodret mini pappresser HSM V-Press 503 eco 3T, 30KN, ballevægt 50kg

  4,799
 • Pappresser HSM V-Press 504 med balleudskubber 4T, 40 kN, ballevægt 60kg

  5,999
 • Lodret affaldspresser TONNA25, 25 tons, 250kN, balle 160 kg

  6,399
 • Lodret papkomprimator TONNA20, 20 tons, 200kN, balle 150 kg

  6,399
 • Papirpresser HSM V-Press 605 eco (400V) med balleudskubber 5.7T, 57 kN, ballevægt 70kg

  7,499
 • Ballepresser til affald HSM V-Press 610 eco 12 tons, 120kNm 100kg baller

  9,299
 • Affaldskomprimator TONNA45, 45 tons, 450kN, balle 450 kg

  9,499
 • Industriel plastpresser HSM V-Press 818 plus 18,5 tons, 185kN, 200kg baller

  13,499

Vedrørende pappresser

recycling balerHer vil vi svare på spørgsmål om hvorfor du har behov for en pappresser, de forskellige prisklasser af vertical balers, how the pappresserder vil hjælpe med at sænke prisen på affalsmaterialer og sparer plads og hvad fordele ved en pappresser er. pappresser forbedrer effektiviteten i pap genbrug og affalds håndtering og er et vigtigt værktøj for firmaer og organisationer uanset størrelse. Lær mere om fordelene, betænkelighederne og hvordan man køber en pappresser.

pappresser pris

Cardboard balerprisen på en pappresser kommer an på forskellige faktorer du kan dog forvente en tilbagebetaling af din investering indenfor måneder når du tager i betragtning af hvor mange penge du sparer på affalds materialer. Prisen på enpappresser  varierer fra et par tusind euro til titusind euro. Prisen kommer an på hvor meget kraften som genbrugs presseren har, output i timen, og størrelsen på pladsen i presseren. En anden nøglefaktor er hvispappresserenhar en kraftfuld motor og hvilken type.

Hvordan virker genbrugspresseren

recycling baler price pappresser kommer i alle former og størrelser men måden de opererer på er stort set den samme. Pappet bliver lagt jævnt ind i et tomt kammer indtil det næsten er fyldt, derefter lukkes døren og den hydrauliske rambuk koprimerer pappet til en ensarter størrelse af balle. når det opnår den ønskede størrelse eller vægt skal ballen manuelt bindes med wire eller nylon snor og fjernes bare presseren for at blive kørt væk til genbrug.

Installering af Pappresseren

Alt du har brug for at forbinde presseren til luftkompresser og så kan du begynde at brugeden vertikale presser med det samme.

Minimer spildet

Fyldgenbrugspresseren med pap og luk døren. Døren fungerer som sikkerhed og aktiverer først når døren er forsvarligt lukket. Når alt affaldsmaterialet er i genbrugspresseren træk på håndtaget og den vertikale presser begynder.

Ballen ud af Pappresseren

Når pres processen er færdig bindes ballen ved hjælp af et loop knob, den nederste dør åbnes og ballen frigives. Nu er du klar til en ny balle!

Balle materiale

Ballerne kan stables og opbevares indtil du har nok til at få ballerne afhentet af en lokal genbruger. Vi skaber lange vertikale baller som frit kan stå opad, og kan transporteres ved hjælp af en stabler eller gaffeltruck.

Hvilke typer presser er der?

Cardboard baler price Der er en pappresser for ethvert produkt, industri og brug. De kommer i både vertikale og horisontale konfigurationer, og spænder i størrelse fra 600mm op til vores store 1500mm horisontale presser.

Nogle pressere kommer med hjul og kan rulles igennem en normal størrelse dør og stikkes i et enkelt tre faset stikkontakt. Andre er lavet i et lav profils design skabt til at arbejde i områder med højde restriktioner.

Hvad er fordele ved en genbrugspresser?

Der er mange fordele ved at genbruge pap, plastik og andet materiale. Her er et par få eksempler

 • Reducer rod, brandfare og skadedyr på din arbejdsplads.
 • Reducer mængden af materiale du tilføjer til affaldsstrømmen og skraldepladser. Nogle lande kræver dette baseret på ny lovgivning i 2018.
 • Tjen yderligere omsætning på at genbruge i din forretning.

Hvad er prisen på en pappresser?

Papresserers pris afhænger meget af hvilken type pappresser der er tilgængelige. Yderligere tillægsmuligheder som fx bånd føjes til prisen på din maskine.

Nye pressere vil koste mere end brugte pressere men kommer som regel med en udvidet garanti som holder i årevis og tilbyder en tilbagebetaling på din investering

Det er vigtigt at afveje købsprisen på engenbrugspresser imod hvad du sparer hvilket vil akkumulere sig grundet brugen. Presseren skal som det mindste være langt over levetiden af din garanti og være relativt reperationsfri i lifstiden.

Hvad er den gennemsnitlige levetid på engenbrugspresser?

Livstiden på en pappresser kommer meget an på hvordan den bliver brugt og vedligeholdt igennem årene. Engenbrugspresser der er fyldt forsvarligt og som modtager periodiske vedligehold burde kunne stå imod tiden. pappresser kan bruges langt over 20 år og mange over 30 år.