Omsnøringsværktøj

Omsnøringsværktøjet bruges til at stramme plastik, tekstil eller stålstroppen omkring et produkt eller palle så produktet kan transporteres og opbevares nemt og sikkert. Omsnøringsværktøj er brugt ved fx savværker, byggepladser, byggemateriale forretninger, logistik forretninger og fabrikker.

Omsnøringsværktøj er brugt til at sikre tunge objecter med stropper og forsegling, hvis ikke du bruger batteridrevet omsnøringsværktøj eller omsnøringsværktøj som benytter sig af seglfri teknologi. Vi sælger batteridrevneomsnøringsværktøj, pneumatiske omsnøringsværktøj, manuelle omsnøringsværktøj og vi har forberedt omsnøringssæt så du kan begynde med at pakke så snart omsnøringsværktøjet ankommer.

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitets men prisvenlige omsnøringsværktøj til PET, PP, tekstil og stål stropper. På vores hjemmeside kan du finde følgende omsnøringsværktøj:

 • Batteridrevet omsnøringsværktøj
 • Pneumatiske omsnøringsværktøj
 • Manuelle omsnøringsværktøj
 • Omsnøringssæt

Omsnøringsværktøj har en garanti og er serviceret i Europa. Batteridrevneomsnøringssæt, pneumatiske omsnøringsværktøj og batteridrevetomsnøring vil få fri fragt til din adresse i Danmark.

 • Forseglinger, klemmer, plomber til PP plastbånd 13mm eller 16mm

  1315
 • Trådspande, klips, metalklemmer til tekstil-/kompositbånd 16mm, 19mm eller 25mm

  2444
 • Manuel spændeanordning til tekstilremme & komposit/snørebånd – 13-50 mm

  48138
 • Dispenservogn til tekstilbånd – Ø76mm

  78
 • Manuelt kombinationsværktøj PSST-13/16 til PP bånd og 15/16mm

  119
 • Båndvogne til kompositbånd – Ø200mm

  139
 • PET/PP båndvogn af høj kvalitet – 405/406

  149
 • Dispenser Cart for Steel strap HS5

  159
 • A3 Stålomsnøringsværktøj 13-19mm

  275
 • Spændeanordningssæt til tekstilremme – Manuelt omsnøringsværktøj CORD 13-19mm – kompositbånd 16 mm – omsnøringsvogn

  285
 • Omsnøringssæt PPST16 + PP bånd 15,5 mm – forseglinger – omsnøringsvogn cart

  289
 • Polybåndssæt PPST13 + PP bånd 12mm – forseglinger – omsnøringsvogn

  289
 • AIR19 Pneumatisk kombinationsværktøj 13-19mm Bindeværktøj til PET og PP plastikbånd

  469
 • BO-51 Manuelt omsnøringsværktøj til stålbånd 13-20mm

  490
 • Pneumatisk omsnøringssæt AIR19 13-19 mm PET/PP + PET-bånd 15,5 mm – omsnøringsvogn

  649
 • Plastikbåndssæt JET 12-16 mm PET/PP inkl. Batteri & Oplader + PP bånd 12 mm – omsnøringsvogn

  899
 • Pallebåndssæt JET 12-16 mm PET/PP inkl. batteri og oplader + PET-bånd 12 mm – omsnøringsvogn

  899
 • Batteridreven båndstrammersæt | TES 12-16mm – 2 Batterier & Oplader – PET bånd 12mm – dispenservogn

  1,195
 • Polyester batteridrevet omsnøringsværktøjssæt NEO 9-16mm PET/PP inkl. Batteri og Oplader + PET bånd 15.5mm – omsnøringsvogn

  1,399
 • Batteridrevet omsnøringsværktøjskasse NEO 9-16mm PET/PP inkl. Batteri og Oplader + PP bånd 15.5mm – omsnøringsvogn

  1,399

Battery strapping setsOmsnøringsværktøj

Omsnøringsværktøj er enheder som binder pakkestrops sammen. Omsnøringsværktøj er tilgængelige i forskellige formater. Det primære formål ved at bruge omsnøringssæt er at sætte objekter sammen eller på en palle. De er brugt i mange industrier som varehuse, merchandise, træindustri, kemisk industri og produktionsfirmaer. Vi tilbyder omsnøringsværktøj i de følgende formater:

 • Batteridrevneomsnøringsværktøj
 • Omsnøringssæt
 • Pneumatiske omsnøringsværktøj
 • Manuelle omsnøringsværktøj

Fri fragt af batteridrevneomsnøringsværktøj, omsnøringssæt og pneumatiske omsnøringsværktøj. Tilgængelige reservedele og tillidsfuldt service.

Hvad er omsnøring og båndings udstyr?

Omsnøring og båndingspakkeudstyr bliver generelt brugt til at binde to ting eller en gruppe af varer sammen. Det mest almindelige pakkemateriale er enten polypropylen eller polyester stropper. Omsnøring er en god fornuftig metode som kan bruges til tunge objekter som en motorblok.

Hvordan bruges omsnøringsværktøjet?

Vælg det omsnøringsværktøj som passer dit behov bedst start derefter medat placere stropperne på objektet. vikl en strop rundt om objektet og brug spændings og skæreværktøjet til at sikre det. Hvis du bruger de automatiske batteridrevneomsnøringsværktøj så vil hele processen med at stramme, forsegle og skære blive gjort af det batteridrevneomsnøringsværktøj. Alt kan gøres med en hånd og uden indsats.

Battery strapping tools categoryBatteridrevne plastik omsnøringsværktøj

Batteridrevneomsnøringsværktøj er nemme at bruge, letvægtige, bruger det seneste lithium-ion batteri teknologi og har et ergonomisk design. Der er tre typer af batteridrevneomsnøringsværktøj baseret på hvor meget af processen der er automatiseret: Manuel, semiautomatisk eller automatiske funktioner. Med en automatisk omsnøringsværktøj spænding, forsegling og skæring vil blive gjort bare ved et tryk på en knap. Hvis du bruger semiautomatisk batteridrevneomsnøringsværktøj spænding og forsegling er automatisk men du skal trykke på en ekstra knap eller håndtag for at kunne skære. Hvis du bruger et manuelt omsnøringsværktøj så vil det kræve menneskelig kraft at trykke på skærings håndtaget.

Omsnøringssæt

Omsnøringssæt er førforberedte pakker der indeholder et omsnøringsværktøj, omsnøringsvogn, plastik stropper og segl hvis de er nødvendige i pakke processen. Fordelen ved at købe et omsnøringssæt er at du kan starte med pakke processen så snart at værktøjet ankommer og det er også billigere end at købe tingene hver for sig. Batteridrevne og penumatiske omsnøringsværktøj har også fri levering i Danmark

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strapPneumatiske omsnøringsværktøj

Pneumatiske omsnøringsværktøj er nemme at bruge og med dem kan du færdiggøre hele pakkeprocessen ved 2 tryk på en knap. De har dog brug for en luftkilde der kan udføre omsnøringsprocessen. De er billigere end batteridrevneomsnøringsværktøj men ulempen er at de ikke er særlig mobile fordi en luftkilde er nødvendig. Pneumatiske omsnøringsværktøj er letvægtige maskiner med et robust design. Vi tilbyder et bredt udvalg af håndomsnørings pneumatiske værktøj, spændere og forseglere for omsnøring uden et spænde (ved at skære) eller med spænde. Vi tilbyder pneumatiske omsnøringsværktøj til PET, PP stropper og også til stål stropper. En af fordele ved et pneumatisk omsnøringsværktøj er primært farten og den bløde og effektive stramning af stroppen.

Manual strapping tools

Manuelle omsnøringsværktøj

Manuelle omsnøringsværktøj er de billigste omsnøringsværktøj dog tager pakkeprocessen meget længere tid sammenlignet med at pakke med et batteridrevetomsnøringsværktøj eller pneumatisk omsnøringsværktøj. Når det manuelle omsnøringsværktøj bruges skal du altid bruge et segl eller en span hvilket du vil skulle manuelt placere imellem stropperne. For spænding, forsegling og skæring kræves der manuelle kræfter og derfor er pakkeprocessen ikke glidende eller hurtig. Vi tilbyder et stort udvalg af manuelle håndomsnøringsværktøj til plastik og tekstil omsnøring, spænder og forseglere til omsnøring med stål eller rustfri stål stropper til omsnøring du kan også finde spande til tekstil omsnøring, segl til plastik omsnøring, omsnøringsvogn og omsnøringsvogn på hjul.

Alle vores omsnøringsværktøj – Batteridrevneomsnøringsværktøj, Pneumatiske omsnøringsværktøj, manuelle omsnøringsværktøj og omsnøringssæt har en 12-månedlig garanti og er serviceret i Europa. batteridrevetomsnøringsværktøj, pneumatisk omsnøringsværktøj og batteridrevneomsnøringssæt vil få fri fragt til din adresse i Danmark. Reservedele er tilgængelig og vi tilbyder hurtig og pålidelig service og vedligehold.