Tapemaskiner

Tapemaskiner (også kendt som tapemaskiner) bliver brugt i produktionslinjer, distributionscentre og varehuse. Tapemaskiner kan forsegle kassen på toppen og i bunden, de kan også bruges som sideforseglere, automatiske flap lukkere, kassefoldning osv. alt efter automatisering.

Tapemaskiner kan forsegle identiske eller varierende kassestørrelser. Automatiske Tapemaskiner og semiautomatiske Tapemaskiner justerer automatisk deres bredde og højde så det passer kassen perfekt. Manuelle Tapemaskiner er bedst når kasserne har de samme dimensioner eller pakkerne er forseglet i bundter da højden og bredden skal justeres manuelt. Tapemaskiner bruger BOPP eller Krafttape hvor forskellige bredder og længder tape kan bruges i forseglingsprocessen.

Vi tilbyder et stort ud valg af højkvalitets og prisvenlige Tapemaskiner. På vores hjemmeside kan du finde de følgende typer af Tapemaskiner alt efter hvor meget auotmatisering:

 • Kassesamlere eller formatmaskiner til at folde kasser
 • Manuelle Tapemaskiner
 • Semiautomatiske Tapemaskiner
  • Semiautomatiske Tapemaskiner – justerer automatiske bredden og højden
  • semiautomatiske Tapemaskiner – Lukker automatisk den øverste fold på kassen
 • Automatiske Tapemaskiner

Tapemaskiner har en 12-måneders garanti og er serviceret i Europa. Vi tilbyder hurtig levering til din adresse i Europa.

 • FLEX TAPE Semi-automatisk tapemaskine 48-72mm (Kraft eller BOPP bånd)

  1,899
 • FLEX BOX Semi-automatisk kasseopretter

  2,199
 • AUTO-TAPE Automatisk Tapemaskine 48-72mm (Kraft eller BOPP bå)

  4,199
 • TOP TAPE Automatisk kasselukker 48-72mm (Kraft eller BOPP bånd)

  4,199
 • AUTOBOX automatisk kasserejser – 16 kasser/min – Simens PLC

  21,990

AUTO-TAPE Automatic Carton Sealer 48-72mm (Kraft or BOPP tape) priceTapemaskiner

Tapemaskiner (Også kendt som tapemaskiner) kan strømline hele pakkeprocessen i din produktion hvilket gør dem højest effektive. Vores Tapemaskiner er tilgængelige til enhver opgave: Til at forsegle identiske eller varierende kassestørrelser, for bred eller tynd tape, for top eller bundforsegling, sideforsegling, automatiske flaplukning osv. Vi tilbyder også et stort udvalg af tilbehør fx pakkeborde med bundflap foldere. I enhver kasseforsegler inkluderes der et komplet reservedelssæt, en bruger manuel, værktøj samt reservedelessæt til de mest almindelige dele.

Typer af Tapemaskiner

Der er forskellige typer af Tapemaskiner på markedet. Den primære forskel på de forskellige typer er dets mændge af automatisering af kasseskabelse, foldning og tapeprocess.

Kassesamlere eller formatmaskiner til at folde kasser

FLEX Box Semi automatic Case Erector priceKassesamlere eller formatmaskiner til at folde kasser vil tage en sammenfoldet papkasse og bygge den eller samle den som navnet antyder. Den vil opbygge kassen og forsegle bunden og gøre den klar til at blive pakket.

Den gennemsnitlige person bruger omkring 20 sekunder på at samle en kasse hvor en lavhastigheds kassesamler bruger omkring 7 sekunder. Dette betyder at en kasse kan laves på bogstaveligt talt en tredjedel af tiden af en maskine som ved en person. Plus ved at samle kasserne hurtigere hvilket tager overordnet kortere tid vil driftsomkostningerne per førsamlet kasse også blive skåret ned med 2 tredjedele og dette gør en kassesamler meget mere kosteffektivt at bruge end en betalt medarbejder.

Manuelle Tapemaskiner

Manuelle Tapemaskiner putter tape på bunden og toppen af en kasse. Dog skal højden og bredden af papforseglingsmaskinen manuelt justeres og en medarbejder skal manuelt folde toppen af kassen og putte den ind i Tapemaskinern. Manuelle Tapemaskiner er nok ikke det bedste valg hvis du har mange kasser af varierende størrelser da højden og bredden manuelt skal justeres. De er prisvenlige og er et godt valgt for pakkelinjer hvor pakkerne er standardiseret og produkterne manuelt er tilføjet til kassen af medarbejderen foran Tapemaskinern da medarbejderen skal være tæt på maskinen og manuelt folde toppen af kassen.

Semiautomatiske Tapemaskiner

Semiautomatiske Tapemaskiner er gode at have i nærheden hvis du skal pakke mange kasser af varierende størrelser. Med intuitiv, funktioner som er namme at bruge disse kassetapere er hurtige og effektive og vil hjælpe med at spare tid og penge. Disse smarte Tapemaskiner er konfigurerbare og laver rene, jævne segl over hele papkassen. Det er simpelt og hurtigt at justere bredden og højden af kassen du vil forsegle og det vil tilføje den samme mængde tape til enhver kasse. De er designet til at virk bedst når du forsegler mange kasser med samme størrelse i hvert produktkategori. Der er to typer af semiautomatiske Tapemaskiner. Den ene kan automatiske justere bredden og højden og den anden kan automatisk lukke topfolden på kassen.

Automatic case sealer TOP TAPEsemiautomatiske Tapemaskiner – Automatisk justering af bredde og højde

Semiautomatiske Tapemaskiner kan automatiske justere bredden og højden hvilket er ideelt for distributionscentre og pakkelinjer hvor der er forskellige størrelser af kasser. Tapemaskinern vil automatiske opdage bredden og højden af kassen og justere dens højde og bredde automatisk. Dette vil forøge papforseglingsprocessen da du ikke manuelt skal justere disse indstillinger på Tapemaskinern.

Semiautomatiske Tapemaskiner – Automatisk lukning af topfolden på kassen

Semiautomatiske Tapemaskiner der automatisk kan lukke topfolden på kassen er perfekt til produktionslinjer fordi de eliminerer behovet for at nogen skal stå i nærheden af papforseglingmaskinen og lukke folden på kassen så maskinen kan forsegle toppen af kassen.

Automatiske Tapemaskiner

Automatiske Tapemaskiner kan lukke alle fire kasseflapper og forsegle bund og top af kassen. De justebare plovsystem tilbyder den største fleksibilitet for varierende typer af Tapemaskiner og er et fantastisk alternativ til at håndtape kasserne. De automatiske Tapemaskiner er gode til at forbedre pakkefart og effektivitet. Automatiske papforseglingsmaskiner automatiserer processen med at lime tapen til top og bund af kassen. Produktiviteten af pakkeprocessen øges da antallet af forseglere kasser i minuttet normalt øges med op til flere gange. En automatiske kasselukningsmaskine med tape er nem at bruge og kan opereres af en person uden nogen professionel træning. Med et heavy-duty ramme og 4 støttesøjler er det en langsigtig investering til din produktionslinje. Maskinen er udviklet til at forsegle pap og det kan kun forsegle pap.

Spar tid med pålidelige Tapemaskiner

Det simple bevidste design af vores Tapemaskiner er baseret på ergonomiske principper hvilket gør dem brugervenlige, sikre at bruge og nemme at vedligeholde. På samme tid er det simple men kratige design garanteret til at have et højt nieveau af operationel pålidelighed og udvidet livstid – Selvom det bruges dagligt til at lukke dine papkasser time efter time.

Tapemaskiner kan lukke kasserne hurtigt og nemt med den samme højkvalitets lukningsnieveau, derved spares dine medarbejdere for tidskrævende manuelt arbejde og du undgår at udsætte dem for fysiskkrævende arbejde. Derfor er en automatisk Tapemaskine en operationel investering som ikke kan øger din produktivitet men også giver store forbedringer i arbejdsmiljøet

FLEX Box Case Erector + Flex Tape case sealerHvordan vælger du den rigtige Tapemaskine

To find the optimal carton sealer for your application, several questions need to be checked: What do the cartons look like (carton type and dimensions)? Are the carton dimensions always the same or do they vary? How should the cartons be closed (tape width, tape overlap, manual or automatic flap closure)? How many cartons are to be packed every day? What is packed in the cartons (heavy, light, or fragile material)? How will the cartons be handled after closure (transport, palletizing, film wrapping, production management, labeling, etc.)?
For at finde den optimale Tapemaskine til din organisation er der flere spørgsmål som skal besvares: Hvordan ser pappet ud (Paptype og dimensioner)? Er Papdimensionerne de samme eller varierer de? Hvordan skal papkassen lukkes (Tape bredde, tape overlap, manuelt eller automatisk flaplukning)? Hvor mange papkasser skal pakkes om dagen? Hvad er pakket i papkasserne (Heavy-duty, letvægts eller skrøbeligt materiale)? Hvordan vil papkasserne bliver behandlet efter lukning (transport, pallepåsætning, filmindpakning, produktionsledelse, Label osv)?

`Tapedispensere garanterer optimal kasseforsegling

Hjertet i en kasseforsegler er tapedispenseren. Igennem årene er dette nøglekomponent blevet konstant forbedret baseret på praktisk erfaring og brugerinput for at blive det optimale pakkeredskab. Hubbremsen kan justeres til at passe flere forskellige tape typer, hvorved at taperulle hub’en præcist kan sættes til tapebredden der bruges. Den bagerste rulle er et unikt komponent i vores dispensere hvilket sikrer fast kasseforsegling. Dispenserne kan valgfrit kobles til overvågning og alarmsystemer for at sikre perfekt forsegling

Få en komplet løsning til din produktionslinjes behov

Kasseforseglerne er kun en del af vores modulære produktvifte inkluderende palleudstyr, kassesamlere, pallestrækfilmsindpakning og et stort udvalg af rullebånd.

For at lære mere om hvordan vi kan levere en fuld modificerbar løsning med vores standardmoduler for et dramatisk løft i effektivitet og produktivitet hos dig, vær venlig at se vores andre pakkemaskiner.