Omsnøringsmaskiner

Omsnøringsmaskiner bliver brugt i pakkeprocessen til at sikre kasser og paller med stropper. Omsnøringsmaskiner er designet til at simplificere pakkeprocessen hvilket sparer tid og stress i en højstress periode. Hvis du har en travlt produktions linje i din arbejdsplads kan det at bruge en industriel omsnøringsmaskine sikre at dine produkter er sikkert fæstnet. med en omsnøringsmaskine kan den automatisere stramme, skære samt forseglingsprocessen. Omsnøringsmaskiner forøger farten på omsnøringsprocessen betydeligt ved at automatisere stramningen og fæstningen af stropperne.

Omsnøring er en god løsning til at sikre varer til transport og opbevaring. Det kan bruges til at fæstne stort set alting fra skrøbelige produkter til besværgligt gods. Produkterne som skal omsnøres kan pakkes i enten pap eller kasser. Processen bliver primært brugt til at omsnøre paller og sætte gods sammen. Omsnøringsmaskiner vil forøge din produktivitet og forøge farten på pakkeprocessen. Derudover er omsnøringsmaskiner medarbejdervenlige og sikre at bruge.

Vi tilbyder et stort udvalg af højkvalitets og prisvenlige omsnøringsmaskiner. På vores hjemmeside kan du finde følge typer af omsnøringsmaskiner:

 • Semiautomatiske omsnøringsmaskiner
 • Autiomatiske omsnøringsmaskiner
 • Palleomsnøringsmaskiner

Omsnøringsmaskiner har garanti, ISO certifikater, CE og er serviceret i Europa. Vi tilbyder hurtig levering til din adresse i Danmark.

 • HIPO Semi-automatisk omsnøringsmaskine 5-15mm banderoleringsmaskine til plastik PP bånd

  649
 • HIPO BOX Semi-automatisk Båndmaskine PP bånd 6-15mm

  699
 • FLEX TAPE Semi-automatisk tapemaskine 48-72mm (Kraft eller BOPP bånd)

  1,899
 • ECOBAND-S Papir & OPP banderoleringsmaskine 12mm

  2,199
 • FLEX BOX Semi-automatisk kasseopretter

  2,199
 • AUTOMA Automatiske omsnøringsmaskine til PP bånd 9-12mm

  2,599
 • ECOBAND-B4620 Papir & OPP banderolemaskine 30mm

  2,799
 • COMBO semi-automatisk palleomsnøringsmaskine PET/PP bånd 9-16mm

  2,799
 • HIPO PRO højhastigheds Automatiske Båndmaskine 5-12mm

  2,8902,990
 • AUTO-TAPE Automatisk Tapemaskine 48-72mm (Kraft eller BOPP bå)

  4,199
 • TOP TAPE Automatisk kasselukker 48-72mm (Kraft eller BOPP bånd)

  4,199
 • Automatisk horisontal palleomsnøringsmaskine HAMMER til PP eller PET bånd 9-15mm

  19,980

Omsnøringsmaskiner

Omsnøringsmaskiner forøger farten på omsnøringsprocessen og reducerer operatør træthed ved at reducere mængden af fysisk arbejde nødvendigt for manuelt at omsnøre og forsegle bundterne. De bliver brugt i medium til høj volumen udskibningsfunktioner som fx havnelastning og udførselscentre

Vi tilbyder en fyldt linje af automatiske, semiautomatiske og sepcielle omsnøringsmaskiner for næsten alle industrier, brug og budget. Vores model udvalg indeholder maskiner designet til at omsnøre stort set alle størrelser og typer af pakker i en variation af forskellige konfigurationer.

Vi tilbyder bordplade, rulletop, sideforsegling, rullebånds og fuldautomatiske maskiner i standard til specielle størrelser til almindelige til kompleks brug. Styrken på vores maskiner ligger i deres alsidighed. Du skal ikke bruge en specifik palleomsnøringsmaskine eller plastik omsnøringsmaskine – Vores udstyr kan håndtere næsten ethvert læs.

Hvordan virker omsnøringsmaskiner

HIPO semi-automatic strapping machine 5-15mm (3/16" to 9/16") banding machine for plastic PP strap

Omsnøringsmaskiner er mset brugt sammen med Polypropylen (PP), Polietilen (PET), eller papirstropper. Omsnøringsmaskiner tilbyder hurtig indpakning og omsnøring. Papir stropper, Plastik PP, eller PET stropper er indsat i omsnøringsmaskinen og bliver bruges til at snøres omkring pakken. Den semiautomatiske maskine sikrer hurtig og nem omsnøring af pakker.

Omsnøringsmaskiner er stabile og leverer pålidelig og effektiv omsnøring. Special træning for arbejdere som opererer en semiautomatisk maskine er ikke nødvendig. Vores omsnøringsmaskiner er robuste og kræver ikke meget vedligeholdelse. Både brugen af semiautomatiske og automatiske omsnøringsmaskiner og erstatningen af stropperne er meget simple. Semiautomatiske omsnøringsmaskiner er meget stille grundet en moderne DC motorElektronisk voltkontrol, og er også brugbar for tyndere PP tape. Derudover er halvautomatiske maskiner sikre at behandle og du behøver ikke specialtræning for at benytte dem. en vigtig fordel ved vores semiautomatiske omsnøringsmaskiner er også at automatisk justere spændingen af stroppen for at forhindre skader til skrøbelige pakker og for bedre at beskytte større produkter. Omsnøringsmaskinen er rimelig smal, så de nemt kan rykkes rundt igennem små områder og de er robuste nok til at blive brugt under alle omstændigheder. Sikre at benytte, nemme at bruge, effektivitet, tidsbesprelser, tidseffektivt indpakning og kvalitet er derfor ord vi vil bruge om vores omsnøringsmaskiner.

Semiautomatiske omsnøringsmaskiner spænder og varmeforsegler plastikstropper i medium til høj volumens afskibningsbrug som fx havnelastning og udførselscentre. Semiautomatiske maskiner påkræves at operatøren fodrer stropperne rundt om pakken imens maskinen automatisk spænder og varmeforsegler stroppen. Dette forøger farten ved omsnøringenprocessen og reducerer medarbejdertræthed ved at eliminere behovet for at medarbejderen manuelt spændet og forsegler omsnøringen.

Omsnøringsmaskinpris

Semi automatic plastic strapping machine for PP strap

Prisen på en omsnøringsmaskine afhænger af flere forskellige faktorer dog vil tilbagebetaling af din investering kunne forventes indenfor måneder, når du overvejer tiden sparet ved indpakningforøget pakke produktivitet, og direkte omkostninger sparet på clips og segl. Derudover medarbejderne vil være mere tilfredse siden du gør deres job nemmere og sikrere.

Prisen på en omsnøringsmaskine varierer fra 800€ til mere end 1000€ eller i nogle tilfælde flere tusind euro. Prisen på en omsnøringsmaskine afhænger af kvalitetstabilitet, kraft, mobilitet, og stropbredde.

Hvilken type af omsnøringsmaskine skal du bruge

Som en hver anden beslutning du skal tage vedrørende dit firma skal produktet være i centrum. Et varehus der håndterer højvolumen ville skulle bruge en anden maskine end dem som kun sjældent indpakker produkter. at sammensætte en effektiv palleomsnøringsprocess kan være centralt til at sikre at kundens krav bliver mødt og at din arbejdsplads er renlig og organiseret.

Automatisk omsnøringsmaskine

At bruge en automatisk omsnøringsmaskine er ideelt for store produktioner. Når først de er sat op er alt du skal gøre er at placere din pakke eller kasse på det dedikere plads, trykke på en knap og du er færdig på sekunder. Som beskrevet ovenfor dette inkluderer spænding og skæring så du kan bare løfte din pakke og sætte den næste i køen klar. Alternativt kan automatiske omsnøringsmaskiner placeret i en pakkelinje hvor hele processen af omsnøring er automatiseret.

Semiautomatiske omsnøringsmaskiner

Hvis du leder efter at kunne omsnøre dine produkter hurtigt men skal bruge en mere økonomisk løsning for dit firma. Så vil en semiautomatisk omsnørings maskine være et godt alternativ. Den kræver lidt mere bruger interaktion end den automatiske løsning men den forøger farter på omsnøringsprocessen alligevel. Den sotre forsekl er at når kassen eller pakken er placeret på udstyret skal operatøren bare føde stroppen igennem og sætte maskinen igang. Når den er færdig vil den semiautomatiske omsnøringsmaskine effektivt fungere på samme måde som den automatiske omsnøringsmaskine.

Palleomsnøringsmaskiner

Palleomsnøringsmaskiner er designet til at omsnøre gods smidt på paller. En palleomsnøringsmaskine køres til pallen og sætter stropperne i den rigtige position. Palleomsnøringsmaskinen vil derefter stramme stropperne omkring godset.

Palleomsnøringsmaskiner er de professionelle til at fragtfirmaer og store varehuse. Et guidearmlæn er kørt indunder pallen men dens hjælp er stroppen manuelt placeret rundt om paller og godset og derefter spændt, skåret og svejset af palleomsnøringsmaskinen. Sikring af en tung euro palle tager kun nogle få øjeblikke og sparer varehus personalet trængende og tidskrævende manuelt arbejde.

Batteridrevneomsnøringsværktøj

For lav volumens produktionslinjer eller hvis du vil have kontrol over din omsnøring kan vores palleomsnøringsmaskine hjælpe. Maskinen som kan bevæge sig vertikalt og horisontalt disse letvægts maskine er nemmer at håndtere. Alt du skal gøre er manuelt at omsnøre stropperne rundt om godset og så bruge maskinen til at stramme. Selvom det er “manuelt” så kan den ekstra kontrol over dine pakkeever tilbyde sikring af dine produkter imens de sidder i opbevaring eller de er i bevægelse.

Hvordan sættes en omsnøringsmaskine

Først skal du tænde for båndingsmaskinen. Derefter skal du justere stropfodringen og stropspændingen. For at justere fødningen skal du trykke på “Feed knappen” jo længere du trykker jo længere vil stroppen være. Hvis den semiautomatiske omsnøringsmaskine ikke er i den hjem position skal du trykke på “home” knappen så maskinen returnerer til sin hjem position. Semiautomatiske båndingsmaskiner har en høj sikkerhedsstandard, hvis toppen af den semiautomatiske båndingsmaskine er åben vil maskinen stoppe helt automatisk.

How to use semi-automatic plastic strapping tool PP strap?

Når du har en plastikstrop i maskinen skal du trække plastikstroppen ud af stropføderen og tjekke om strophovedet er nedaf (Hvis ikke skal du skifte side på stropføderen) tråd stropperne ud igennem bunden af remskive A og fra toppen af remskive B. Derefter skal de trådes igennem hjul C og trådes opad til strop D hvilket er på bunden af brættet. Derefter skal det fodres opad sammen med guiderullen til distancen imellem de to ruller. Tryk derefter på FEED knappen og stropperne vil dispense sig automatisk.

Stropper til omsnøringsmaskiner

Nogle omsnøringsmaskiner benytter sig af polypropylen eller en kortere PP strop, andre bruger polipropilen eller PET stropper og vi har også omsnøringsmaskiner som bruger papirstropper eller OPP bånd. Bredden på stroppen kan variere. De fleste omsnøringsmaskiner kan dække en bredde fra 5mm til 15mm. På nogle modeller kan selv bredere stropper benyttes. Vores bestseller semiautomatiske omsnøringsmaskine (HIPO modellen) kan bruges til bånding af PP stropper i forskellige bredder (fra 5mm til 15mm).

Omsnøringsmaskiner vedligehold

Vær opmærksom på at vi ikke tilbyder onsite reperation af de semiautomatiske omsnøringsmaskiner. Dog tilbyder vi reservedele til din omsnøringsmaskine. Derudover tilbyder vi også dybdegående manualer og et kort over reservedele.

Opbevaring og transport af omsnøringsmaskiner

For langdistance transport eller langtidsopbevaring af båndingsmaskinen en træ eller en kasse af hårdt træ skal bruges, De skal fikseres på den solide bagplade og et fugtsugende middel skal puttes i kassen samt anti-rust skal sprayes rundt inde i kassen. Stabl ikke tynge objekter på toppen af kassen. Transporter eller opbevar ikke omsnøringsmaskinen på hovedet.