Omsnøringssæt

Omsnøringssæt er førforberedte sæt som inkluderer alt du har behov for ved omsnøring. Ved at købe en Omsnøringssæt vil du både spare tid og penge. Vi samler produkterne der passer bedst sammen. Vi tilbyder et stort udvalg af prisvenlige højkvalitets Omsnøringssæt til plastik PET, PP, tekstil, ledning og komposit omsnøring. I et omsnøringssæt får du:

 • Omsnøringssæt
 • Batteri(I samme variant 2 stk. batterier) og en oplader(Kun i batteriomsnøringssæt)
 • PET, PP, ledning, tekstil og komposit stropper(alle størrelser 12mm, 15mm, 16mm og 19mm)
 • Dispenser for PP eller PET stropper
 • Segl eller wirespande (Kun i manuelle omsnøringssæt)

Omsnøringssæt har garanti og er serviceret i Europa. Omsnøringssæt fragtes gratis til din adresse i Danmark.

 • Spændeanordningssæt til tekstilremme – Manuelt omsnøringsværktøj CORD 13-19mm – kompositbånd 16 mm – omsnøringsvogn

  285
 • Omsnøringssæt PPST16 + PP bånd 15,5 mm – forseglinger – omsnøringsvogn cart

  289
 • Polybåndssæt PPST13 + PP bånd 12mm – forseglinger – omsnøringsvogn

  289
 • Pneumatisk omsnøringssæt AIR19 13-19 mm PET/PP + PET-bånd 15,5 mm – omsnøringsvogn

  649
 • Plastikbåndssæt JET 12-16 mm PET/PP inkl. Batteri & Oplader + PP bånd 12 mm – omsnøringsvogn

  899
 • Pallebåndssæt JET 12-16 mm PET/PP inkl. batteri og oplader + PET-bånd 12 mm – omsnøringsvogn

  899
 • Batteridreven båndstrammersæt | TES 12-16mm – 2 Batterier & Oplader – PET bånd 12mm – dispenservogn

  1,195
 • Polyester batteridrevet omsnøringsværktøjssæt NEO 9-16mm PET/PP inkl. Batteri og Oplader + PET bånd 15.5mm – omsnøringsvogn

  1,399
 • Batteridrevet omsnøringsværktøjskasse NEO 9-16mm PET/PP inkl. Batteri og Oplader + PP bånd 15.5mm – omsnøringsvogn

  1,399
 • Elektrisk stroppeværktøjsæt | TES Plus 16-19mm – 2 Batterier & Oplader – PET bånd 15,5mm eller 19mm – PET/PP vogndispenser

  1,495
 • Polypropylen batteriomsnøringsværktøjssæt TITAN 10-16mm PET/PP inkl. batteri og oplader + PP-bånd 12mm – omsnøringsvogn

  1,899
 • Batteridrevet båndværktøjssæt TITAN 10-16mm PET/PP inkl. batteri og oplader + PET-bånd 12mm – omsnøringsvogn

  1,899
 • Batteri omsnøringssæt | GT-ONE 10-16mm – Batteri & Oplader – PET bånd 12mm eller 15.5mm – Dispenservogn

  2,145
 • Elektrisk båndstrammersæt | GT-ONE 10-16mm – Batteri & Oplader – PP bånd 12mm eller 16mm – dispenservogn

  2,145
 • Batteri omsnøringsværktøjssæt | MB620 12-16mm – Batteri og Oplader – PP bånd 12mm eller 16mm – dispenservogn

  2,145
 • Batteridrevet båndstrammersæt | MB620 12-16mm – Batteri & Oplader – PET bånd 12mm or 15.5mm – PET/PP dispenservogn

  2,1452,155

Omsnøringssæt – Alt du har behov for at starte med at pakke omgående

Polyester strapping kit NEO 9-16mm PET/PP incl. Battery & Charger + PET strap 15,5mm - strapping cart

Omsnøringssæt er førforberedte sæt som inkluderer alt som du har brug for at kunne starte med at pakke. Båndingssættet inkluderer et omsnøringsværktøjbatteri eller to batterier til det batteridrevne omsnøringsværktøj, oplader til batterierne, plastik PET, PP stropper eller ledningsstropper (du kan vælge imellem forskellige størrelser), or  en dispenservogn. Manuelleomsnøringssæt inkluderer også segl eller wirespande. når dit Omsnøringssæt er leveret kan du øjeblikkeligt påbegynde pakningen.

 

Prisen på et Omsnøringssæt

Prisen på et Omsnøringssæt er lavere end prisen på at købe komponenterne seperat. Derudover vil du også få når du køber sættet gratis levering. Tilbagebetalingen på din investering kan ses indenfor måneder når du ser på tid sparet på at pakke, øget pakke produktion og direkte besparelser på prisen af clips (Når du pakker med et batteridrevetomsnøringsværktøj behøver du ikke clips). Prisen på et Omsnøringssæt varierer fra 1400€ til et par tusind euro. Det kommer an på hvilken slags omsnøringsværktøj der er inkluderet – Automatisk (automatisk stramning, friktionssvejsning og skæring) eller semiautomatisk og hvilken type af plastik strop (PET eller PP strop) eller et manuelt omsnøringsværktøj.

 

Hvad er inkluderet i et Omsnøringssæt

Omsnøringssæt (Batteri pg oplader i et batteridrevetomsnøringsværktøj)

Battery strapping tool set PET strap + dispenser + battery + charger

I et Omsnøringssæt vil du modtage et omsnøringsværktøj. Enten batteridrevetomsnøringsværktøj, pneumatisk omsnøringsværktøj eller et manuelt omsnøringsværktøj. Det kommer an på hvilket Omsnøringssæt du vælger. Der er mange forskellige Omsnøringssæt derfor bliver du nødt til at vælge hvilket pallebåndingsværktøj der passer bedst til dine behov. For at vælge det bedste Omsnøringssæt skal du først vælge hvor bred en strop du skal bruge og baseret på hvad du vælger hvilket pallebåndingsværktøj skal så være inkluderet i sættet

Vi har Omsnøringssæt der dækker alle dimensioner af stropper fra 9mm til hele 19mm. Derefter skal du beslutte dig for om du vil have en fuldautomatisk pakkeløsning, hvilket betyder at det batteridrevetomsnøringsværktøj har en fuldautomatisk spændingsmekanisme og det vil svejse og skære stroppen eller du kan vælge en pneumatisk eller manuel omsnøring. Et andet spørgsmål er hvor stærk pallebåndingsværktøjet skal være. Det afhænger også af hvilke stropbredde og de varer som skal omsnøres. Vi har batteridrevneomsnøringsværktøj med en maksimal spændingskraft på op til 5000N

 

PET og PP plastik strop eller ledning og tekstil strop.

Cord strapping kit - Manual strapping tool CORD 13-19 mm - composite strap 16 mm - strapping cartEach pallet strapping kit contains one coil of either PET or PP plastic strap or textile, cord strap. We pre-prepared pallet strapping kits with different strap widths and types. Please choose sets that best suits your needs. The PET strap offers maximum power and best maintains the bond strength and tensile strength of all other plastic strips.

Som oftest bruges det til tunge produkter som kræver et solidt og styrket bånd for sikker transport og opbevaring af produkter. Den lave pris på PET stropper sammenlignet med stål og sammenlignelig modstandskraft overbeviste mange leverandører og transportører at de foretrak at bruge PET stropper istedet for stål stropper.

Polyester stroppen kan forbindes manuelt ved brug af et batteridrevetomsnøringsværktøj eller et manuelt værktøk. PET stropper er nemme at genbruge. PP stropper eller Polypropylen er økologisk materiale med let og småtungt læs kapacitet til at omsnøre paller og kasser. Det er tilgængeligt i forskellige længder. tykkelser og variationer af polymer (fx. Copolymer)

Ledningsstropper er også en god erstatning for stål stropper. De er stærke og kompakte. Deres fordel er at de er gode ved varerne og medarbejderne da de ikke er skarpe.

PP or PET strap dispenser cart or cord cart trolley

High-quality PET/PP strap dispenser cart - 405/406

Stropdispenserevogne til PP, PET eller ledningsstropper tillader dig at rykke pallebåndingsudstyr rundt over det hele. Når en stropdispenservogn bruges kan det sætter farten op på at pakke og øge produktiviteten siden at PET, PP og ledningsstropper hurtigt kan foldes ud fra stropdispenservognen. Stropdispenserevogne tillader dig også at opbevare stroppen ovenpå den og når det er nødvendigt gå direkte igang med at pakke.

 

Hvorfor har du brug for et Omsnøringssæt?

MB820 battery hand tool 16-19mm (5/8" to 3/4") banding tool for PET and PP strap w/ Battery & Charger

Omsnøringssæt er den perfekte løsning på pakning for mange nye leverandører og workshops som ikke allerede har pakke aspektet inkluderet. Også for firmaer som leder efter at modernisere deres pakkeprocess og ikke har tid til at finde alle pakke komponenterne selv.

Når du køber et pallebåndingssæt sparer du penge fordi summen af alle komponenterne der er inkluderet i et Omsnøringssæt er dyrere at købe seperat. Derudover tilbyder vi gratis fragt på alle Omsnøringssæt og 1-års garanti.