Pakkemaskiner

Pakkemaskiner er essentielle maskiner som bliver brugt verden over til at forøge pakkeprocessen. Pakkemaskiner øger effektiviteten og mindsker driftomkostninger på produktionslinjen, distributions centre, varehuse og mange andre industrier. Pakkemaskiner klarer pakkeprocessen skridt for skridt. Der er flere forskellige typer af pakkemaskiner tilgængelige såsom: Forseglingsmaskiner, fyldmaskiner, omsnøringsmaskiner, filmmaskiner, kodningsmaskiner og labelmaskiner.

Pakkemaskiner kan bruges til omsnøring, forsegling eller til at filme kasser af varierende størrelser eller paller. Automatiske pakkemaskiner automatiserer fuldstændig omsnørings, forseglings eller filmings processen alt efter hvilken pakkemaskine. Semiautomatiske pakkemaskiner automatiserer en del af pakke processen dog vil nogle aktiviterer stadig skulle gøres manuelt af medarbejderen. På den anden side automatiserer pakkemaskiner kun nogle specifikke opgaver i hele processen. Pakkemaskiner bruger stroppe, film, BOPP eller Kraft tape.

Vi tilbyder en stor variant af høj kvalitets og prisvenlige pakkemaskiner. På vores hjemmeside kan du finde følgende typer af pakkemaskiner:

 • Omsnøringsmaskiner
 • Pallefilmsmaskiner
 • Papforseglere
 • Kassesamler eller formateringsmaskiner til at folde kasser
 • Krympefilmsmaskiner

Pakkemaskiner har en 12 måneders garanti og er serviceret i Europa. Vi tilbyder hurtig levering Til din adresse I Danmark.

 • Rampe til palleindpakningsmaskine SMARTWRAP-X

  440500
 • HIPO Semi-automatisk omsnøringsmaskine 5-15mm banderoleringsmaskine til plastik PP bånd

  649
 • HIPO BOX Semi-automatisk Båndmaskine PP bånd 6-15mm

  699
 • Flexible conveyor width 460mm, length 1200-4800mm, height 600-1000mm

  1,299
 • Krympemaskine B4255

  1,799
 • FLEX TAPE Semi-automatisk tapemaskine 48-72mm (Kraft eller BOPP bånd)

  1,899
 • ECOBAND-S Papir & OPP banderoleringsmaskine 12mm

  2,199
 • FLEX BOX Semi-automatisk kasseopretter

  2,199
 • AUTOMA Automatiske omsnøringsmaskine til PP bånd 9-12mm

  2,599
 • ECOBAND-B4620 Papir & OPP banderolemaskine 30mm

  2,799
 • COMBO semi-automatisk palleomsnøringsmaskine PET/PP bånd 9-16mm

  2,799
 • Krympetunnel T5040

  2,899
 • HIPO PRO højhastigheds Automatiske Båndmaskine 5-12mm

  2,8902,990
 • Box wrapping machine SMARTWRAP B3 PRESTRETCH

  2,899
 • Strækfilmsmaskine SMARTWRAP-X

  2,999
 • Palleomvikler SMARTWRAP-X PRE-STRETCH

  3,499
 • Strækfilmmaskine med elektromagnetisk bremse og gaffeltruck EASY-IN

  3,799
 • Strækfilmsvikler SMARTWRAP X2 med vægt 2000kg

  3,899
 • AUTO-TAPE Automatisk Tapemaskine 48-72mm (Kraft eller BOPP bå)

  4,199
 • TOP TAPE Automatisk kasselukker 48-72mm (Kraft eller BOPP bånd)

  4,199

Pakkemaskiner

Selvom der er mange forskellige typer af pakkemaskiner vil de typiske være: Krympetuneller, pallefilmere, kassesamlere, Forseglere, samlebåndspakkemaskiner og form, fyld og forsegl maskiner. Der kan være meget gætværk når det kommer til at skulle finde den mest pålidelige pakkemaskine fra de forskellige leverandører

Hvilke pakkemaskiner er mest brugbare

Vi som distributør tilbyder vi forskellige mærker. Hver og en af mærkerne vi tilbyder har deres styrker og svagheder. Det siger sig selv at undersøgelsen a de få forskellige mærkeforslag for hvert stykke udstyr du planlægger at investere i er et meget vigtigt skridt i processen. Dette vil sikre at du vælger den rigtige maskine til lige netop dit firmas budget, behov, evner og produkter.

Når man overvejer hvilken maskine der er den hurtigste, mest pålidelige og nemmere at reparere starter vi altid med at kigge på kunden fremfor maskinen.

Prisen er selvfølgelig en bekymring for alle kunder hvilket er hvorfor designet på maskinen er så vigtig. Færre dele vil som oftest lede til at færre ting går i stykker. Nogle af de nyere maskiner har ikke slidet som fx en pneumatisk luftcylinder kan have. Dog kan fordelene ved en pneumatisk luftcylinder nogle gange opveje for prisen.

Intelligent Pallet Wrapper SMARTWRAP-X PRE-STRETCH

Typer af pakkemaskiner

Pallefilmere

Pallefilmere(eller strækfilmere) er lig produktion i mange pakkelinjer rundt om i verden. Viser et stort omkostningsnedslag for store driftvirksomheder over manuel filmning, brugen af en pallefilmer maksimerer også ydelsen du har på din strækfilm. Dette medvirker til at du sparer både tid og penge.

Omsnøringsmaskiner

AUTOMA automatic strapping machine cheap

Omsnøring er en fantastisk løsning for at sikre gods i transport eller opbevaring. Det kan bruges til at sikre stort set alt lige fra skrøbelige produkter til besværglige varer. Produktet som skal omsnøres kan pakkes i pap eller kasser. Processen er primært brugt til at omsnøre paller og snøre gods sammen.

Der er tre typer af omsnøringsmaskiner: Automatiske, semiautomatiske og manuelle. For pakkelinjer der har behov for stor volumen af pakker, automatiseret omsnøringsmaskine hvilket kan være både fuldautomatiseret eller semiautomatiseret er stærkt anbefalet. De forøger farten betydeligt vedautomatisk at stramme og fastspænde spænderne

Der er mange former for automatiserede omsnøringsmaskiner entern i en bue eller som en bordplade, og for større mobilitet kan du også bruge transportable omsnøringsværktøj, manuelle eller elektriske stropspændere

Automatic case sealer TOP TAPEPapforseglere

Papforseglere (Også kendt som tapemaskine)bruges i produktionslinjer, distributions centre og varehuse. Papforseglere forsegler papkassen i top og bund, de kan også forsegle siden, Automatisk lukning af flapper, kassefoldning osv. alt efter størrelsen af automatisering. Papforseglingsmaskiner kan forsegle identiske eller varierende papkassestørrelser. Papforseglere bruger BOPP eller Kraft tape hvor forskelligt størrelse kan bruges i forseglingsprocessen.

Kassesamler

FLEX Box Semi automatic Case ErectorKassesamlere er maskiner som udfolder eller samler papkasser så de kan fyldes med varer. Der er manuelle, semiautomatiske og fuldautomatiske varianter af denne type maskine. På en manuel maskine er et menneske påkrævet for at folde kassen ud samt tape kassen ved håndkraft eller af en tapemaskine, hvorved kassen kan sendes ned af et bånd eller afleveret til den næste medarbejder.

Semiautomatiske kassesamlere klarer andet og tredje skridt automatisk ved hjælp af et bælte der flytter kassen igennem områder der får den i den korrekte form. Den samlede kasse bliver derefter rykket over til en bunke ved hjælp af bånd eller håndkraft. En automatisk kassesamler benytter sig af mekaniske elementer som en robotarm for at fjerne en kasse fra en bunke, folde den ud og placerer den på et automatisk bælte. Kassen rejser så med bæltet og bliver fyldt med produkter og forsegles enten ved hjælp af maskinkraft eller et menneske.

Shrink wrapping machinesKrympefilmsmaskiner

Forseglere er maskinerne i din produktionslinje der sidder foran varmetunellen for at krympe filmaggregater. Et bælte sender dine produkter ned hvor de er placeret inde i en krympefilmspose. Derefter kører produkterne ind under et varmelegeme som kommer ned fra oven, sætter sig fast til posen og forsegler den.

Dette finder sted på begge sider af dit produkt hvilket producerer indhold som er løst forseglet i en krympefilmspose. Endeligt bevæger produktet sig ind i en varmetunnel hvor filmen bliver opvarmet hvilket filmer dit produkt jævnt hele vejen rundt.