Pneumatisk og Manuelle omsnøringsmaskiner

Vi tilbyder højkvalitets og prisvenlige Pneumatisk og manuelle omsnøringsmaskiner til PET (polyethylen) og PP (polypropylen), tekstil, komposit og stål stropper til alle slags stropbredder. Pneumatisk og manuelle båndingsværktøj har ISO, CE, og andre nødvendige certificeringer.

Vogndispenser – Omsnøringsvogne

Vi tilbyder højkvalitets vogndispenser til PP/PET på hjul og prisvenlige vogndispensere (industrielle omsnøringsvogne) til tekstil og komposit/ledende stropper. Nogle vogndispensere har hjul de er dog meget stabile og de har forskellige indre diameter. Enten 400m eller 200m.

Wirespande, clips og klemmer.

Vi tilbyder et stort udvalg af wirespande, clips til tekstil eller komposit stropper. Wirespande er galvaniseret med en bredde fra 13mm til 25mm. Derudover tilbyder vi segl og klemmer til plastik PP stropper til pakning med manuelle omsnøringsmaskiner

 • Forseglinger, klemmer, plomber til PP plastbånd 13mm eller 16mm

  15
 • Trådspande, klips, metalklemmer til tekstil-/kompositbånd 16mm, 19mm eller 25mm

  3942
 • Manuel spændeanordning til tekstilremme & komposit/snørebånd – 13-50 mm

  48138
 • Dispenservogn til tekstilbånd – Ø76mm

  78
 • Manuelt kombinationsværktøj PSST-13/16 til PP bånd og 15/16mm

  Original price was: 150€.Current price is: 119€.
 • Båndvogne til kompositbånd – Ø200mm

  Original price was: 180€.Current price is: 139€.
 • PET/PP båndvogn af høj kvalitet – 405/406

  Original price was: 189€.Current price is: 149€.
 • Dispenser Cart for Steel strap HS5

  Original price was: 200€.Current price is: 159€.
 • A3 Stålomsnøringsværktøj 13-19mm

  Original price was: 400€.Current price is: 275€.
 • AIR19 Pneumatisk kombinationsværktøj 13-19mm Bindeværktøj til PET og PP plastikbånd

  469
 • BO-51 Manuelt omsnøringsværktøj til stålbånd 13-20mm

  490
 • AIR DUO32 pneumatisk omsnøringsværktøj og hængelås

  1,399
 • AIR Metal 19-32mm – Pneumatisk kombinationsværktøj til stålbåndomsnøring

  1,7992,200

Manual strapping tool PPST-13

Manuelle omsnøringsmaskiner til PET, PP, tekstil og komposit/ledende med stålbånd

Manuelle omsnøringsmaskiner er højkvalitets omsnøringsmaskiner til PP stropper. Strukturen er simpel og holdbarheden af det manuelle omsnøringsmaskiner er lang. Erstatningsdelene er simple og nemme at skifte hvis nødvendigt. Håndpakningsværktøjet er ekstremt letvægt det vejer kun imellem 1-5kg. Håndomsnøringsmaskineret strammer stroppen, deformerer spændet og skærer stroppen for at færdiggøre pakke processen. Vi sælger forskellige Manuelle omsnøringsmaskiner til plastik PET eller PP stropper, tekstil, & komposit/ledende omsnøring, eller stål stropper. Manuelle omsnøringsmaskiner er brugbare til forskellige stropbredder. Så inden du vælger hvilket omsnøringsmaskiner du skal bruge skal du først beslutte dig hvilken stropbredde som er stærk nok til at bære dine varer.

 

Pneumatisk omsnøringsmaskiner

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strapEt pneumatisk omsnøringsmaskiner bliver nogle gange kaldt et Lufthåndomsnøringsmaskiner, det er et vigtigt redskab i en stor række af workshops, fabrikker og industrier. Det Pneumatisk værktøj opererer ved hjælp af komprimeret luft leveret af en luftkompressor. som tommelfingerregel opererer kompressoren ifølge princippet af at mindske luftvolumen eller accelerationen af luft.

Det mest almindelig brugte er en stempelkompressor. Det Pneumatisk værktøj er et fantastisk valg til at udføre opgaver som kræver præcision samtidig med at det er det bedste omsnøringsmaskiner til mindre og svært tilgængelige områdersom ikke kan tilgås af de større enheder. Derfor er forskellige industrier begyndt at bruge Pneumatisk værktøjer mere og mere. Det Pneumatisk båndingsværktøj er generelt ergonomisk og praktisk og det er et brugervenligt håndomsnøringsmaskiner i forhold til brugbarhed og komfort.

 

Prisen på et pneumatisk omsnøringsmaskiner

Pneumatisk omsnøringsmaskiner er tilgængelige værktøj og er ikke særligt dyre, i forhold til andre omsnøringsmaskiner og maskiner. Et godt pneumatisk omsnøringsmaskiner er tilgængeligt for mindre end 1000€. Prisen hænger kraftigt sammen med kvaliteten af luftomsnøringsmaskineret og det kommer an på kraften i det Pneumatisk omsnøringsmaskiner.

 

Nye Pneumatisk omsnøringsmaskiner

Nye Pneumatisk omsnøringsværktøk er i ekstremt høj kvalitet og er tilgængeligt til en god pris med en 12-måneders garanti. brugbart med både PET og PP tape. Pneumatisk båndingsværktøj bliver brugt i alle industrier og er et uundværligt værktøj ved pakning. Pneumatisk omsnøringsmaskiner sparer tid og øger effektiviteten af pakningen. Det Pneumatisk omsnøringsmaskiner er moderne, letvægtige, pålidelige og ergonomiske. Med et pneumatisk båndingsværktøj kan du fæstne PET, PP og stål stropper; Forskellige tykkelser og bredder.

 

Hvordan bruges et pneumatisk omsnøringsmaskiner?

 • Saml pakken med plastik stropper og put en ende af PET eller PP stropper over den anden
 • Indsæt både den øvre og nedre del af pakkebæltet in i den Pneumatisk omsnøringsmaskine.
 • Tryk så på fæstningsknappen med din tommelfinger af din højre gånd til pakkebæltet er fæstnet stramt.
 • Tryk så på fusionsknappen med tommelfingere af din højre hånd indtil at pakkestroppen er fusioneret og skåret af.
 • Tryk på håndtaget og stram med højre hånd.
 • Tryk på tilbagespolsknappen med din lillefinger på din højre hånd indtil stroppen er løsladt fra take-up vognen.
 • Tryk på håndtaget og stram knappen tæt og fjern derefter værktøjet fra pakkestroppen.

 

Hvordan justerer man tiden til friktionsfusioneringen på de Pneumatisk omsnøringsnværktøj

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strap Tiden på friktionsfusioneringen kan justeres alt efter dimensionen af pakkestroppen mængden af lufttryk og standen af det Pneumatisk omsnøringsmaskiner. Af denne grund er en lille skruetrækker nødvendig til at justere den lille skrue under fusionsknappen. Tiden øges ved rotering med uret og aftages ved rotation imod uret. Spænd skruen igen efter tilretning. God fusionering sikrer en glat og gnidningsfrie led.

 

Pneumatisk omsnøringsmaskiner vs batteriomsnøringsmaskiner

Det Pneumatisk værktøj er nemmere og stærkere sammenlignet med en elektrisk, hvilket betyder at det kan udføre nøjagtigt samme opgave som et elektrisk værktøj, men er et lettere og nemmere værktøj. Pneumatisk værktøj er mere økonomiske og sikrere at bruge derfor, er det brugt i bilindustrien,byggebranchen, og metalindustrien.

Prisen på energiforbruget er betydeligt lavere ved brug af et pneumatisk værktæj sammenlignet med en elektrisk. For at kunne produce en specifik mængde kinetisk energi forbruger kompressoren betydeligt mindre elektricitet end det elektriske værktøj bruger. Det Pneumatisk værktøj har en længere levetid.

Selv langsigtede og hverdags brug skader ikke værktøjet. Fordi at det Pneumatisk værktøj ikke benytter sig af en moter kan den ikke overophede eller overbelastes derfor er vedligehold ikke nødvendigt. Det Pneumatisk værktøj er sikkert at bruge og udgiver ikke risiko for elektrisk stød eller eksplosion. De er også velegnet til fugtige eller våde miljøer. Dog for at det Pneumatisk værktøj virker skal det have adgang til komprimeret luft derfor er det ikke egnet til at være mobil og praktisk som et batteridrevetomsnøringsmaskiner.

 

batterystrapping.com-wire-buckets-textile-composite-strapping-16mm-19mm-25mm.jpg

Wirespande, clips, klemmer til tekstil/komposit omsnøring

højkvalitets wirespande, klemmer til tekstil eller komposit omsnøring, galvaniseret. Forskellige bredde: 16mm eller 25mm. Vi tilbyder mængderabat.

 

Seals, Clips, Clamps for plastic PP strapping 13mm or 16mm priceSegl, clips, klemmer til plastik PP omsnøring 13mm eller 16mm

Højkvalitets segl til plastik PP omsnøring, 13mm og 16mm, galvaniseret, 1000 stk. eller 1500stk. per enhed. Vi tilbyder mængderabat

 

High-quality PET/PP strap dispenser cart - 405/406

Vogndispenser til PP/PET stropper – Industrielle omsnørings vogne til polypropylen (PP) og polyester (PET)

 • Højkvalitets vogndispenser til PP/PET
 • med hjul
 • meget stabile med en totalvægt på omrking 28kg
 • størrelse: 65×48×110cm,
 • den indre diameter 400mm PET/PP strop.