IMPRINT

Robomatis d.o.o.
Ozare 19
2380 Slovenj Gradec
Slovenien, EU

Telefon: +386 288 57 446
Fax: +386 288 57 447
E-mail: info@batterystrapping.com
www: www.batterystrapping.com

Moms ID nr.: SI89410289

registreret i handelsregistret ved den lokale domstol i Slovenj Gradec

Juridiske noter på webstedet

Alle tekster og yderligere oplysninger, der offentliggøres her, er ophavsretligt beskyttet af udbyderen, medmindre der er tale om tredjemands ophavsret. Under alle omstændigheder er reproduktion, distribution eller offentliggørelse kun tilladt i tilfælde af et tilbagekaldeligt og ikke-overførbart samtykke fra udbyderen.

Oprettelse af links, der henviser til indholdet af dette websted, kræver udbyderens samtykke. Et sådant samtykke skal anmodes om ved enhver grundlæggende ændring af indholdet af det websted, hvorfra linket er til, for at anvende nye, kan det til enhver tid tilbagekaldes uformelt. Et link til websteder med ulovligt, stødende, vildledende eller ærekrænkende indhold er under alle omstændigheder udelukket.

Indholdet af hjemmesiden er skabt med stor omhu. Der kan dog ikke overtages nogen garanti for aktualitet og fuldstændighed.

For alt webindhold, der er forbundet med krydshenvisninger (links), påtager udbyderen sig intet ansvar, da disse ikke er eget indhold. Eksterne links er kontrolleret for ulovligt indhold på tidspunktet for sådanne links var ikke indlysende. Med hensyn til indhold fra tredjeparter er der dog ikke noget generelt krav om overvågning og vurdering.

Opførte varemærker og handelsnavne tilhører deres respektive ejere.

Produktforespørgsel

Vi har brug for følgende oplysninger for at udarbejde et tilbud. Du vil snart modtage et tilbud på produktet i din e-mail.