Strækfilmmaskine

Vi tilbyder højkvalitets Semiautomatiske og automatiske Strækfilmmaskiner til en fornuftig priser. Vores Strækfilmmaskine er stabile, pålidelige, hurtige og kommer med en digital skærm. PalleStrækfilmmaskiner bruger LLDPE strlkfilm som sit primære pakke materiale til at indpakke storfragt stablet på pallen. Automatiske og semiautomatiske Strækfilmmaskiner har ISO, CE, og andre nødvendige certifikater og følger alle EU standarder og regulativer. Prisen på en semiautomatisk & automatisk Strækfilmmaskine varierer fra et par tusind euro. Prisen på en semiautomatisk Strækfilmmaskine afhænger af flere forskellige faktorer som vi snakker om i beskrivelsen herunder. Den semiautomatiske indpakningsmaskine vil forøge din produktivitet og forøge farten på indpakningsprocessen. udover dette er, Strækfilmmaskiner sikre at bruge og medarbjeder venlige.

Semiautomatiske og automatiske Strækfilmmaskiner er lavet af højkvalitets materiale. De gør pakkelinjen mere produktive og kan forøge farten på indpakningen mere end 5 gange. Udover dette er ingen menneskelig interaktion nødvendig. Automatiske og semiautomatiske Strækfilmmaskiner er bygget af højkvalitets materialer som holder i mange år. Ved at investere i dem vil du forøge farten på indpakningsprocessen og spare penge på arbejdskosten, da du vil reducere reducere tiden dine medarbejdere bruger på at indpakke paller.

Vi tilbyder et stort udvalg af højkvalitets og prisvenlige Strækfilmmaskiner. På vores hjemmeside kan du finde følgende typer Strækfilmmaskiner:

 • Semiautomatiske Strækfilmmaskiner
 • automatiske Strækfilmmaskiner
 • Palleindpakningsrobotter

Palleindpakningsrobotter har garanti og er serviceret i Europa. Vi tilbyder hurtig levering til din adresse i Danmark.

 • Rampe til palleindpakningsmaskine SMARTWRAP-X

  440500
 • Box wrapping machine SMARTWRAP B3 PRESTRETCH

  2,899
 • Strækfilmsmaskine SMARTWRAP-X

  2,999
 • Palleomvikler SMARTWRAP-X PRE-STRETCH

  3,499
 • Strækfilmmaskine med elektromagnetisk bremse og gaffeltruck EASY-IN

  3,799
 • Strækfilmsvikler SMARTWRAP X2 med vægt 2000kg

  3,899
 • Pallestrækvikler EASY-IN PRE-STRETCH

  4,299
 • ROBI-600B Robot Strækfilmsvikler PRESTRETCH

  6,999
 • Automatisk strækfilmsmaskine SMARTWRAP X10 2000kg

  7,999

Pallet wrapping machinesOm Strækfilmmaskiner

I de nedenstående sektioner vil vi besvare de mest almindelige spørgsmål til hvorfor du har behov for en Strækfilmmaskine. Prisrækkevidden på enStrækfilmmaskine, hvordan en palleindpakker vil hjælpe med at forøge produktiviteten samt hastigheden på pakkeprocessen og hvad fordele ved en Strækfilmmaskine er.

Strækfilmmaskiners priser

Prisen på en Strækfilmmaskine varierer alt efter nogle forskellige faktorer dog kan du forvente en tilbagebetaling på din investering indenfor måneder når du tænker på tidsbesparelsen og forøget produktivitet. Priserne på en Strækfilmmaskine spænder fra et par tusind euro til titusind euro. Prisen afhænger af om maskinen er fuldautomatisk eller semiautomatisk. En anden vigtig faktor er om Strækfilmmaskinen har intelligent touch kontrolpanel med et menneskke-maskine leveringssystem, et stort sikkerheds system, IOT modul osv…

Intelligent Pallet Wrapper SMARTWRAP-X PRE-STRETCHHvordan fungerer en Strækfilmmaskine?

Strækfilmindpakning starter med at laste pallen

Før at strækfilmsindpakningen kan starte skal du først laste pallen. Når du har lastet pallen hele molevitten (palle og indhold) er strækfilmet sammen.

Samlingen af pallens indhold er et vigtigt skridt. Placeringen på pallen er vigtigt. Varerne burde ikke hænge ud over siden af pallen mere end 4 tommer. Palle selv spiller også en vigtig rolle og burde være i god stand.

3 måder at strækfilme

Der er tre måder at strækfilme en palle af produkter:

 1. manuelt
 2. Den semiautomatiske strækfilmsindpakker
 3. højfarts automatisk strækfilmsindpakker

Håndomsnøring afhænger af mennesker til manuelt at omsnøre en palle. En operatør sikrer filmen til pallen og går rundt og filmer pallen.

Træk af et tungt læs af film rundt om pallen er fysisk krævende – Specielt hvis det gøres rigtigt. Forestil dig den forfærdelige rundtossede følelse i et varmt varehus. Håndomsnøring har generelt det højeste materiale omkostning fordi der er ingen konsekvent brug af film og ingen førstræk. Det er også meget svært at filme et sikkert læs konsekvent.

Semiautomatiske strækfilmsindpakkere kommer i to forskellige slags – Drejebord og Straddle. Læsset er placeret på eller i strækfilmsindpaknings zonen og strækfilm bliver tilføjet. drejebords modellen vil dreje læsset rundt på et drejebord hvor en Straddle model vil have en indpakningsarm som bevæger sig rundt og læsset og tilsætter filmen.

Højhastigheds automatiske strækfilmsindpakkere er ens med den semiautomatiske i det at en maskine udfører den reele strækfilmsindpakning af læsset. Dog en automatisk strækfilmsindpakker vil typisk inkludere et fodringsbånd og et udgangsbånd som automatisk cykler igennem maskinen.

Intelligent Pallet Wrapper SMARTWRAP-X PRE-STRETCHDet handler om indslusningskraft

Uanset hvilken type af strækfilmsindpakker du bruger vil indslusningskraft være det vigtigste at få rigtigt. indslusningskraft kan betyde forskellen mellem et læs ankommer til sin destination intakt eller ankommer skadet og uforseglbart. Så hvad er indslusningskraft?

Indslusningskraft er hvad der holder læsser sammen. Officielt er det indpakningens styrke ganget med antallet af lag. Indpakningskraft er simpelt fortalt en afregning af hvor tæt hvert lag af film er filmet omkring læsset. Filmlaget er det antal af film som er på læsset ved et givent punkt.

Fordele ved af have en Strækfilmmaskine

Strækfilmmaskiner er en fantastisk investering for alle som bruger film til at stramme, fæstne og beskytte pallen. De bruges i produktioner, transport, logistik og for alle som bruger fulde paller til transport. Der er en stor variation af fordele forbundet ved købet af en ny Strækfilmmaskine men den vigtigste af dem er at ingen mennesker skal involveres i indpakningen af pallen med film hvilket forøger produktiviteten og mindsker prisen på arbejdskraft. Udover dette er den nye generation af indpakningsmaskiner lavet med materialer som er ekstremt holdbare og resistente for alle externe faktorer hvilket giver dem en endnu længere livstid, de er ergonomiske, pålidelige og stabile. En anden fordel ved de nye og forbedrede Strækfilmmaskiner er deres udvidede sikkerhedssystemer. De har et faldmodstandssystem, ingen film & brudt film alarm, sikkerhed igennem filmsystemet, bundpres, og skadesforbyggelsesenhed. Dette gør det muligt at automatisere indpakningen af paller uden at bekymre sig om at noget går galt.

Automatisk eller semiautomatisk Strækfilmmaskine

Automatisk Strækfilmmaskine

Det automatiske Strækfilmmaskine behøver ikke afbrydelse af en ingeniør i hverken tilføjelse af film eller i sidste udkaldsfasen faktisk ankommer pallen til indpakningsmaskinen igennem et rullebånd som placerer det præcis i centrum af platformen; Her vil indpakningsprocessen filme den i forhold til det program som er prædefineret af ingeniøren og når processen er færdig vil den blive udskudt.

Der er flere forskellige typer af automatiske Strækfilmmaskiner. De er differentieret af teknologien brugt i indpakningen:

 • Drejebords indpakningsmaskiner
 • Armindpakningsmaskiner
 • Dobbelt armindpakningsmaskiner
 • Ringindpakningsmaskiner

Automatic Pallet Stretch Wrapper EASY-IN price

Semiautomatiske Strækfilmmaskine

I den semiautomatiske Strækfilmmaskine vil tilføjelsen af film finde sted i oversyn med supervision og med indblanding af en arbejder; Operatøren skal placere pallen og binde en wire af film på manuelt; derefter vil den fortsætte med det programmerede indpakningscyklus hvorefter der skal skæres af en arbejder og udskydes af indpakningsmaskinen.

Den semiautomatiske Strækfilmmaskine er derefter delt ud på basis af operation og struktur i:

 • Roterende drejebordsmaskiner
 • Roterende armmaskiner
 • Mobile indpakningsmaskiner

Semiautomatiske Strækfilmmaskiner tilføjer et strækfilm (plastik film) rundt om pallen til at beskytte den under transport, stabiliserer læsset og bevarer den i butikken. Semiautomatiske Strækfilmmaskiner bruger udvidet plastikfilm, et fleksibelt materiale der tillader stabilt indpakning af pallen uden fare for at vælte eller besværglig i bevægelse eller levering.

Brugen af film i semiautomatiske  Strækfilmmaskiner Skal gøres under supervision af brugeren eller en administrator. Da maskinen er semiautomatisk, skal opgaven med at placere pallen på bordet og fastspænde den med det nødvendige film gøres af en medarbejder. Efter dette tager maskinen sig af det efterfølgende preprogrammerede indpakningscyklus. Når maskinen har gjort sin del er det igenmedarbejderen som skærer filmen fra pallen og fjerner den fra Strækfilmmaskinen for at afslutte pakningen eller i dette tilfælde filmindpakningen.

Fordelene ved at filme dine paller med en Strækfilmmaskine

En Strækfilmmaskine hjælper med at indpakke paller, store kasser, containere og andre former for produkter som skal opbevares eller transporteres. Strækfilm af dine produkter har flere fordele blandt andet:

1. Beskyttelsen af dine varer fra skader, ridser, støv og fugt

Når du bruger den rigtige Strækfilmmaskine vil det sikre at dine produkter er sikkert indpakket for at ungå væsentlige skader fra jord, støv eller fugt.

2. Medarbejdervenligt

Et strækfilmssystem sørger for at holde din operatør i sin gaffeltruck hvilket i sig selv er en sikkerhedsforanstaltning. Ifølge de nyeste studier viser det sig at 20 procent af alle gaffeltruck ulykker involverer det folk der går rundt i varehusene. At holde operatørerne i gaffeltrucks sørger for at holde dem fra gulvet og fokuseret på opgaven foran dem. Håndindpakning forårsager slid skader og en opgradering til en automatisk indpakningsmaskine beskytter dine medarbejdere.

Automatiske strækfilmsindpakkere behøver meget lidt interaktion fra deres operatører. Bare ved at trække en snor fra gaffeltrucken får det pallen eller godset indpakket. Udover dette sørger maskinen for konsekvent indpakning der er sikkert og klar til transport imens en manuelt indpakket palle nemt kan vælte og forårsage skader til dine varer og medarbejder.

3. Sparer tid

Ved at investere i en indpakningsmaskine sparer du en masse tid. Manuelt indpakning af paller, kasser og andre produkter kan være kedeligt og tidskrævende. Dog kan indpakning af dine varer og kasser til transport eller transport med en automatisk indpakningsmaskine spare dig en masse tid og kræfter som du kan lægge i andre vigtige forretnings processer.

4. Spar på filmomkostninger

Sammenlignet med håndindpakning vil både semiautomatisk og automatisk strækfilmsindpakningsmaskiner spare din forretning penge på høje filmomkostninger. Automatiske indpakningsmaskiner har 2 filmtråde rullere hvor den anden ruller rotationshastighed er højere end den førstes og dette strækker filmen. Dette forøger strækkraften af filmen og reducerer den overordnede pris. Roterendetårn automatiskeindpakningsmaskiner er mere effektive.

5. Hurtigere indpakning

En automatisk strækfilmindpakningsmaskine med et aktivt PLC kontrolpanel vil hjælpe med at fæstne pakkeprocessen og hjælpe med at møde storfragtskravet i din forretning. Strækfilmmaskiner fra Orion kan specialbygges til at passe til dine unikke krav. Dette er bedre end at gå til en almindelig maskine med alminde specifikationer, funktioner og udstyr.

6. Effektiv produktindpakning

Når du bruger et strækfilmsindpakningssystem for alle dine masseindpaknings forretningskrav kan du sørge for konsistens i at indpakke dine produkter med et ens stræk og effektivt hvilket ellers ikke er muligt ved håndindpakning. Det manuelle indpakningsprocess har variationer i strækket og effektiviteten i at indpakke dine produkter. Dette betyder at et automatisk strækfilmsindpakningsmaskine sørger for bedre indpakning af dine kasser, paller og produkter på din arbejdsplads.

7. Forøget produktivitet

Hvem kan ikke lige ideen om at få mere arbejde fra hånden på mindre tid? Et automatisk Strækfilmmaskine sætter din forretning på stien til effektivitet. Dine operatører vil ikke behøve at vente på start og stop af indpakningsprocessen.Med placeringen af pallen på et bånd og en trak i en snor start og stopper indpakningen automatisk.

8. Forbedret inventarkontrol

Stabling af ens produkter gør inventarkontrol nemmere. Det reducerer chancen for produktseperation hvilket gør inventaroptælling meget tidskrævende. Dog med klar og konsekvent strækfilm kan du scanne direkte igennem det hvis du bruger et scanningssystem.

Et strækfilmssystem vil bringe konsistens og sikkerhed i din produktionslinje uanset størrelse og placering af varehus. Hvis de mange fordele ved et strækfilmsindpakningsmaskine har fanget din nysgerrighed kan du se vores fulde line-up af automatiske indpakningssystemer idag eller kontakte en af vores produktspecialister.