El stablere

Vi tilbyder prisvenlige højkvalitets el stablere og elektriske palletrucks der kan bruges i varehuse, fabrikker, engroscentre og forretninger. El stablere og palletrucks har forskellige læskapacitet og løftehøjder. El stablere er meget robuste og har en stærk byggelse derfor kan elektriske stablere være meget stabile og sikre at bruge. El stablere og palletrucks har ISO, CE og andre lovpligtige certifikater. Prisen på en elektrisk stabler og elektrisk palletruck varierer fra tusind euro til et par tusind euro. Prisen på en elektrisk pallestabler afhænger af et par faktorer, en af dem er læskapaciteten der kan løftes af den elektriske stabler, de andre faktorer er løftehøjden, antallet af batterier (Akkumulatorer), kapaciteten af batterierne, hjulene, konstruktionen og sidst men ikke mindst er en afgørende faktisk dens køre og løft motorkraft.

Vi tilbyder et stort udvalg af højkvalitets og prisvenlige el stablere. På vores hjemmeside kan du se følgende typer af elektriske stablere:

 • El stablere
 • Elektriske palletrucks
 • Elektriske gaffeltrucks

Pakkemaskiner har en 12-måneders garanti og er serviceret i Europa. Vi tilbyder hurtig levering til din adresse i Danmark.

 • SMITH Eldrevet palleløfter – Li-ion batteri – 1500kg, 1.5t, 200mm

  1,279
 • SMITH Elektrisk palletruck 1500 kg 200mm

  1,279
 • SMITH Electric pallet jack Lithium 2000kg XT2

  1,449
 • SMITH Semi-electric stacker 1000kg 350cm 3500mm

  1,899
 • SMITH Self-lifting electric stacker 500kg 1500mm

  2,399
 • SMITH Elstabler 2,5m 250cm 1500 kg

  2,699
 • SMITH Elstabler 3,5m 350cm 1500 kg

  3,199
 • SMITH elektrisk palleløfter S-Ride med stativ 2.6m 260cm 1500 kg

  3,199
 • SMITH El pallestabler S-Ride 3.6m 360cm 1500 kg

  3,499
 • SMITH Heavy-duty Electric stacker 2000kg, 2 tons, 4500mm, 4,5m

  5,999
 • SMITH el gaffeltruck | 3-hjulet el gaffeltruck 1500kg, 450cm

  12,979
 • Diesel forklift FX3 3500kg, 300cm

  19,790
 • SMITH elektrisk gaffeltruck E25A 2500 kg 300 cm

  19,799

Electric stacker priceEl stablere

I disse sektioner vil vi præsentere hvorfor du har behov for en elektrisk pallestabler, hvordan prisrækkevidden på en elektrisk pallestabler ser ud, hvordan en elektrisk pallestabler vil hjælpe med at forøge din produktivitet samt hvad fordele er ved en elektrisk pallestabler

Hvorfor har du behov for en elektrisk pallestabler?

Nye el stablere er en fantastisk investering for alle som er involveret i produktion, transport, logistik og for enhver som udfører tunge løft i deres faciliteter. Der er en lang række af fordele forbundet ved købet af en ny elektrisk pallestabler. Frem for alt med en elektrisk pallestabler vil arbejdet være mere effektivt, hurtigere og medarbejderne vil være med tilfredse siden de ikke skal løfte noget tungt. Derudover er det meget sikrere med elektriske stablere da chancen for at komme til skade er meget lav. En ny generation af el stablere er lavet af materiale som er ekstremt holdbart og er resistente til alle eksterne faktorer hvilket giver den elektriske stabler en endnu længere livstid. El stablere er ergonomiske og de gør kørsel nemmere. En anden fordel ved de nye og forbedrede el stablere er deres udmærkede kræft, præcision og styrke. El stablere har en meget stærk køre og løftemotor. Dette gør det muligt at løfte og transportere produkter som er tunge og ustabile.

El stablere pris

Prisen for en elektrisk pallestabler afhænger af op til flere faktorer. Dog kan du forvente en tilbagebetaling i din investering indenfor måneder når du ser på tiden som spares ved at bruge dem, den forøgede fart ved at løfte og rykke paller og andre objekter. Derudover vil det forbedre din medarbejdertilfredstillelse og færre medarbejdere vil få kortere eller længere skader. Prisen på en elektrisk pallestabler varierer fra ettusind euro til et par tusind euro. Prisen afhænger af om stableren har en eller to batterier, kapaciteten på batteriet, løftehøjde, læskapacitet osv. En anden vigtig faktor er også hvor kraftfuld motoren (køre og løfte motoren) skal v ære i den elektriske stabler.

Hvordan virker en elektrisk pallestabler?

7SMITH Electric stacker with padel 1500kg 260cm priceEn el stabler er brugbar til at rykke paller eller andre tunge objekter fra et sted til et andet. Derudover kan den løfte pallerne eller tunge objekter og rykke dem til en lastbil eller til hylden eller tage den ned fra hylden eller lastbilen.Processen starter ved at dreje på nøglen. Derved vil den elektriske stabler starte. Lysene vil blive vist og batteri indikatoren vil vise kapaciteten på batteriet. En el stabler er opereret af CURTIS håndtag. Nøglen og det elektriske måleenhed er integreret ind i håndtaget. Med dette håndtag bevæger du den elektriske stabler fremad eller tilbage og justerer også gaffelhøjden. Når knappen bliver bevæget opad vil gaflerne gå op og når knappen bliver bevæget nedad vil gaflerne bevæge sig nedad. Med håndtaget kontrolleres også bevægelsen af el stabler. Når håndtaget bliver bevæget vil dette rykke på hjulene og skifte retning på den elektriske palle stabler. En el stabler kommer i to typer. Der er el stablereren, Som kan løfte paller eller andre objekter 5,5 meter op i luften. Den anden mulighed er en elektrisk palletruck, Som kan løfte pallerne kun 200mm og er mere beregnet til at rykke pallerne end at løfte dem. Da du med en elektrisk pallestabler kan rykke og løfte paller og andre objekter er denne det foretrukne køb. Dog fordi el stablereren har flere funktioner er den også noget dyrere. Elektriske stablere er ekstremt økonomiske og de formindsker transporten og løftetid med mere end 4 gange. El stablere er strømført af en højkvalitets motorakkumulator, hvilket har en lang livstid, som også tillader genopladning. Fordele ved at bruge en bilakkumulator er også at det er billigere end batterier som er designet til gaffeltrucks samt du kan købe dem alle vegne. Ydeevnen i kraft imellem en bilakkumulator og et batteri som er designet til en elektrisk gaffeltruck er den samme.

Hvad er fordelene ved en el stabler?

Fordelene ved en elektrisk stabler er enorme. De eliminerer de manuelle løft og forøger farten på at rykke rundt på paller og andre objekter. Elektriske stablere er økonomiske, kraftfulde, prisvenlige, ergonomiske og nemme at bruge. Disse er blot nogle få af de karakteristikker som beskriver denne nye generation af elektrisk stablere. De vil sænke prisen på transport og samtidig vil det hjælpe til at spare tid der ville ellers være 4 gange så højt hvis man skulle rykke pallerne eller løfte varerne. Du vil kunne bruge disse nye el stablere i mange år da de beholder deres kræfter således som ydeevne i drift. For yderligere information eller råd vedrørende køb kan de altid kontakte os. Vi hjælper med at finde den bedste løsning til dine behov.

7SMITH Electric pallet truck Walky 1500kg 1.5 ton priceService på en el stabler

Vores højttrænede servicemedarbejdere er udstyret med alle de nødvendige redskaber og reservedele nødvendige for at servicere og reparere derfor kan vi normalt fikse el stablereren inden for 1 til 2 uger. Hvis noget er galt med den el stablereren kan du kontakte os og vi sender dig lokationen hvor du skal sende den beskadigede elektriske stabler.

El stablere for tunge løft

3-Wheel Electric Lift Truck 1500kg, 450cmI vores udvalg af batteridrevneomsnøringsværktøj kan du også finde vores el stablere til tunge løft. Disse el stablere har højt spændingskraft. De er lavet specifikt til fragt som er meget tungt og meget ustabilt. De er udstyret med enorm kraft og er meget stabile.

Selvom elektriske stablere er relativt sikre at bruge er der dog nogle sikkerhedskrav til brugeren. Elektriske stablere skal bruges af uddannet personale. Når en elektrisk stabler er brugt af utrænet personale eller brugt uden omtanke kan det beskadige pallen eller køretøjet. Du burde aldrig løft eller rykke godt som er dårligt forseglet og aldrig benytte stropperne til at trække eller løfte godset da de ikke er designet til dette og ikke gode nok til denne brug. Vær omhyggelig med at medarbejdere er i en sikker position igennem hele løftningscyklussen. For at benytte en elektrisk stabler er professionel træning ikke nødvendig.