Krympemaskiner

Krympermaskiner benytter film til at indpakke produkter og kasser ved brug af varme og krympefilm. På denne måde viser det produkterne og æstetikken og værdien af tingene stiger. Derudover beskytter filmen også tingene imod eksterne slag og stopper fragmenter især i containere. Vores krympemaskiner kan skære, krympe og indpakke på samme tid. Hele krympeprocess indstillingen kan justeres på praktiske moduler på kontrolpanelet. Vores krympekammer har en solid struktur af stål samt nyeste generation af elektronik med et brugervenligt kontrolpanel. De har et større arbejdsbord samt flere tekniske detaljer som forøger ydeevnen. Vores krympemaskiner er nemme at bruge. Processen i at krympepakke produktet i det termiske film er meget nem. Først vil operatøren indsætte produktet ind i strækfilmen og placerer det i et kammer hvor forseglingen og krympeprocessen finder sted samtidig. Hvis du vil forøge hastigheden af at indpakke produktet så er processen af at krympe filmen separeret og finder sted i en seperat tunnel.

Krympemaskiner har ISO, CE,  og andre nødvendige certifikater or er i overensstemmelse med allt EU standarder og regulativer. Prisen på ne krympemaskine varierer fra et par tusind euro. krympeindpakning beskytter dine produkter samt gør dem mere tiltrækkende.

Vi tilbyder et stort udvalg af højkvalitets og prisvenlige krympemaskiner. På vores hjemmeside kan du finde følgende krympemaskiner:

 • L-forseglere krympemaskiner
 • Automatiske sideforseglings krympemaskiner
 • Krympetuneller
 • Krympebundt

Krympemaskiner har garanti og er serviceret i Europa. Vi tilbyder hurtig levering Til din adresse I Danmark.

 • Krympemaskine B4255

  Original price was: 2,200€.Current price is: 1,799€.
 • Krympetunnel T5040

  Original price was: 3,400€.Current price is: 2,899€.
 • AUTOSHRINK Automatic Shrink Wrapping Machine 55 x 45 x 15cm

  Original price was: 32,000€.Current price is: 28,990€.

Om Krympemaskiner

Shrink wrapper T5040

Krympeindpakning er en process der involverer tilføjelsen af temepratursensitiv film. Når varme er tilføjet til filmen så krymper det tæt til hvad end det dækker. Krympeudstyr er tilgængeligt i en bred variation af produktstørrelser i både automatiske og semiautomatiske formater. Hos os i Crawford Packaging kan vi hjælpe med at finde den rigtige krympemaskine som er skrædersyet til din operations unikke behov.

Varsaliteten og de mange forskellige fordele af krympefilm betyder at det er brugt af et stort udvalg af produkter og materialer.

Krympefilm udfører den nøglefunktion af beskytte godt imod støv, fugt og jord. Det er vigtigt for alle produkter men essentielt for mad og medicin. Grundet effektiviteten af seglet helt krympefilmsdækket godt kan også blive i optimal tilstand i længere tid end hvis det er udsat for atmosfæren.

Typisk set er krympefilms stærkere en overpakning eller strækindpakning. Filem er normalt baseret på polyolefin, PVC, Polyethylen eller polypropylen. Det kommer i varianter af styrker, tykkelse og klarhed så det kan bruges til forskellige produkter alt afhængig af vægten og mængden af beskyttelsesbehov inkluderet behovet for beskyttelse imod lyset.

Shrink wrapping machine B4255Krympefilm holder også sin form godt så produkterne altid ser bedst ud hvilket er en kritisk omtanke ved forbrugervarer. Det viser tydeligt hvis der har været forstyrrelser eller ændringer hvilket er særligt vigtige for produkter som ost, kød, tilberedt mad, medicin og bundter af valuta eller sensitive dokumenter.

Sammenlignet med pap og plastik er krympefilm meget pladseffektivt og bruger ikke mere plads i opbevaring, transport eller på hylden end produktet selv. Det er også lettere så det er nemmere og mindre omkostningstungt at behandle og transportere. Det er brugbart til produkter eller grupper af produkter af alle slags, former og størrelser. Det er oftest brugt til at gruppere flasker eller dåser eller til at kombinere produkter i et multipak

Krympefilm er ofte brugt til at transitindpakning og beskyttet indpakning til større ting som døre eller selv mursten på en palle. Det er også brugt til at indpakke og beskytte stilladser, loft, biler, varevogne, både og lastede paller.

Krympemaskiners pris

shrink tunnel wrapping machine SHRINK MAX

Prisen på en Krympemaskine Kommer an på nogle forskellige faktorer og på typen af maskine du har brug for. Priserne på en krympemaskine  varierer fra et par tusind euro til titusindvis af euro. Prisen afhænger af typen af krympemaskine, Antallet af produktion i minutter, om krympetunellen er inkluderet samt størrelsen på forseglingsområdet. En anden nøglefaktor er også hvis krympemaskinen har en kraftfuld motor og typen.

Typer af krympemaskiner

L-forseglere krympemaskiner

L-forseglings krympemaskiner er den optimale krympefilms anvender for mindre produktstørrelser. En opvarmet arm bliver løfter og sænket som produkterne passerer under. Krympefilm er derefter varmet og forseglet omkring produktet. Dette sikrer den rette mængde af krympefilm er anvendt til hvert produkt.

Automatisk sideforseglings krympemaskiner

Automatiske sideforseglings krympemaskiner er højfarts kontinuerligbevægelses krympe pakkere. Et båndsystem rykker produkter igennem maskinen imens en mekanish arm trimmer og forsegler krympefilmen.Denne kontinuerlige fart tillader for hurtige pakketider og et in-feed system sikrer den rette mængde krympefilm er anvendt.

Krympetuneller

Krympetuneller er hjertet i et krympefilmssystem. Krympetuneller bevæger produkter igennem et båndsystem imens der vedholdes en jævn temepratur. Dette forbedrer krympeprocessen og tillader et jævnt lag omkring hele produktet.

Krympebundt

Krympebundtsmaskiner bruger en horisontal forseglingsarm til at filme bakker af produkter som dåser. En krympebundt er et godt andetvalgs pakkeprocess for færdige produkter klar til udnyttelse

Hvordan virker krympemaskiner?

Hvordan en krympemaskine virker kommer an på typen af krympemaskine involveret. De tre specifikke måder at krympemaskiner adskiller sig fra hinanden er forseglingskammeret, L-forsegler og en sideforsegler.

Et kammer forsegler og putter produkter med krympefilmen igennem et rum eller kammer hvor krympefilmen er klar til at blive kørt om produktet. Rummet er opvarmet så krympefilmen komprimerer omringer produktet og lavet et beskyttelseslag. Tiden processen tager kommer an på tykkelsen af plastikken.

L-type maskinen med en tunnel er specielt designet for større kvantitet af produkter da processen af at indpakke produktet i film er hurtigere. Det lidt billigere valg er en L-typemaskine med et kammer hvor hele filmsprocessen er udført i et kammer.

L-typemaskinen med en tunnel har to forseglings stænger som former et L (deraf navnet). Krympefilmen er foldet omkring disse stænger til at lave en lomme som produktet kan presse sig igennem. Så snart produktet er placeret her vil de andre 4 sider af krympefilmen være forseglet. Når produktet er helt igennem maskinen begynder processen med at filme produktet. Produktet vil så normalt rejse ned til en tunnel i produktionslinjen hvilket opvarmer filmen sat sammen på produktet og varmer indtil det sætter sig tæt til produktet.

Endelige sideforsegleren som er den nemmeste og mest alsidige måde at pakke stor volumen af produkter. De filmer produkterne i en kontinuerlig tunnel af film og forsegler hver side af pakken og derefter separerer individuelle enheder igennem et krydsforsegling. Sideforseglere kommer normalt i to konfigurationer: to bælter eller tre bælter. Et tobæltet forsegler er mere kompakt (kun lidt større end en L-forsegler) og eliminerer et af de indføte bælter til at lave slutforseglingen inden sideforseglingen. De er best når du har behov for at filme længere produkter men ikke har råd til at udvide produktionslinjen. Trebæltet er lidt større end tobæltet og har den yderligere fordel af præcis afstand imellem produkterne inden de ankommer til indpakningsområdet.

Hvad er fordelene ved krympemaskiner?

En yderligere nøglefordel er at krympemaskiner og materialer er relativt billige. Mindre producenter og operationer kan bruge krympemaskiner med begrænset udvalg ved at bruge en manuelle eller semiautomatiske processor. Den højere investering tillader fuldautomatiske systemer med besparelser på arbejdskraft og undgåelsen af kedelig og repetativt manuelt arbejde.

Forbedret krympefilms effektivitet

Krympefilms pakkemaskiner giver et hurtigt og effektivt alternativ til at håndkrympe produkter. Tidligere skulle medarbejdere bruge værdifuld tid på at bruge håndholdte varmepistoler for at forårsage krympeprocessen. Med krympetunnels systemet kan vi strømline hele krympeprocessen. Indpakkede produkter rejser igennem tunnellen på et bånd som sørger for et jævnt krymp. Denne håndfrie process tillader forøget gennemkørsel og hurtigere pakketider.

Eliminer farlige brandskader og brand.

Håndholdte varmepistoler bruger oftest propan og kan være meget farligt. Opererende ved temperaturer op til 600 grader celcius så kan varmepistoler forårsage voldsomme brandskader eller brand. Krympemaskiner eliminerer disse farer ved at indeholde varmen ved krympeprocessen. Krympetunneller har en beskyttet åbning og sikkerhedsfunktioner for at minimere risikoen for medarbejderskader og brand.

Krympemaskiner er små

Tag dit gulvplads tilbage. Krympe udstyr kan tilbyde en mindre profil end andre indeholdningsmuligheder. Krympesystemet indeholder to dele. Forseglere og krymeptunnel. Disse komponenter kan installeres lige ved siden af hinanden eller længere væk afhængig af tilgængelig plads.

Tilbagevinding af gulvplads med krympefilm er ikke begrænset til maskinerne. I mange tilfælde vil produkterne blive reduceret i størrelse. Denne reduktion i størrelse vil forøge mulig plads til produkterne. Denne fordel kan oversættes direkte til besparelser i at reducere fragt omkostninger ved forøget volume.

Hvordan virker krympefilmsindpakning?

Mange af os tænker ikke rigtigt over hvordan en krympemaskine virker eller hvordan plastikken ender med at være så tæt omkring produktet. Det handler om at kontrollere og manipulere med polymer partikler. Polymer er lange atomer fundet i plastik hvor de generelt er bøjede og tilfældige og derfor uegnet til at opføre sig som indpakning. Når de bliver lavet til en plastikfilm til krympeindpakning så er molekylerne forlænget til et meget tyndt lag perfekt til at indpakke rundtom andre produkter.

Filmen er derefter så placeret omkring hvad der skal indpakkes. Når varmen forbindes til filmen krymper det fordi varmen får polymerne til at vende tilbage til deres indviklede stadie. Hvor meget et Polymer krymper afhænger af hvilket slags polymer det er: PVC krympefilm kan krympe med op til 50 procent af dets unikke størrelse, imens polyolefin krympefilm krymper en smule mindre selvom det tillader stærkere segl end PVC