Pap makulatorer

Pap makulatorere er den bedste måde effektivt at genbruge dine gamle kasser, papkasser og udprint til værdifuld pakkemateriale til dit firma. Alt denne process kræver er en pap makulatorer. Vi tilbyder et stort udvalg af pap makulatorere lavet af pålidelige brands HSM og GREE. Denne linje er mere ideel til varehuse, produktion, fragtafdelinger, distributionscentre samt store forretninger.

Investeringen i en pap makulatorer betaler for sig selv over tid. Tag et kig på de pap makulatorere vi har tilgængelige idag og start på at spare tid og penge. HSM pap makulatorere er designet til at skabe perforeret pakkemateriale. For en mere heavy-duty makulatorer der er kompatibel med at presse pap så tag et kig på vores brand GREE som tilbyder toppen af industrielle makulatorere og heavy-duty pap makulatorere.

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitets men prisvenlige pap makulatorere til papir og pap. På vores hjemmeside kan du finde:

 • Heavy-duty makulatorere
 • Pap makulatorere
 • Papir makulatorere

Pap makulatorere har 12-måneders garanti og er serviceret i Europa. Papir makulatorere, pap makulatorere og andre heavy-duty industrielle makulatorere kan fragtes indenfor EU Eller ved forspørgsel til Danmark.

 • Papmakulator GREE XS 420mm

  Original price was: 1,499€.Current price is: 1,249€.
 • Makuleringsmaskine HSM ProfiPack C400

  1,579
 • Makuleringsmaskine GREE ES 422mm

  Original price was: 3,800€.Current price is: 3,299€.
 • Papmakuleringsmaskine HSM ProfiPack P425

  3,799

Pap makulatorer

cardboard shredder machineVil du gerne lave mere økologisk pakkemateriale fra dit papaffalg? En pap makulatorer eller perforator er en bæredygtig måde at genbruge dit brugte papaffald til indpakning eller fyldmateriale. Disse maskiner betaler for sig selv ved at hjælpe med at reducere pakkematerialers omkostning samt affaldshåndtering.

Reducering af transportomkostninger, komprimering af materiale til at føde til eksisterende presaffalds conmtainere eller balleprocesser, at presse materialer til et bæltebånd er gode grunde til at benytte sig af en pap makulatorer.

Hvis du leder efter en løsning der kan forvandle gamle kasser, pap og udprint til nyt pakkematerie har vi en løsning på dette. Vi har et stort udvalg af pap makulatorere fra HSM og GREE der vil gøre dit pappres behov nemt. Dette er en god måde til både at spare penge og genanvende materiale.

reuse used cardboard boxesHvor meget koster en pap makulatorer?

Den gennemsnitlige pris på en fornuftig pap makulatorer for industriel brug er på omkring 2-5000€. Prisen varierer imellem de forskellige mærker og modeller og baserer sig på funktioner, sikkerhed og specifikationer. selvstændige pap makulatorere er normalt dyrere end bordplade pap makulatorere.

Prisen på en papir eller pap makulatorermaskine kan være rigtig billig eller meget dyr. Det kommer helt an på dine preferencer og behov. Du kan få en rigtigt billig makulatorer for en gang imellem at presse derhjemme. Eller du kan investere i en kraftfuld pressemaskine der makulatorer højvolumen eller vigtige dokumenter på kontoret eller pap for genbrugsøjemed.

Hvordan virker en pap makulatorer?

cardboard-shredder mobile machine

Selvom en pap makulatorer ikke er helt det samme som en papir makulatorer opererer de på en ens måde. Maskinen gearkasse, motor og skærblok arbejder sammen for at skære papmaterialet. Pappet er transformeret til små stykker, lange striber eller gennemhullede plader alt afhængig af typen af makulatorer som bruges.

For at presse benytter pap makulatoreren sig af to drivakser med uafhængig drivenheder: En langsom føder og en hurtigere makulatorer som reducerer pappet til den ønskede størrelser. Segmenter lavet af speciel rivsikker stål er organiseret omkring makulatorerens rotor så de er alternativt placeret indad og udad. Som aksen drejer skaber dette en snurrende beveægelse som sikrer det ønskede presseeffekt. Den store rotor kan håndtere store stykker papkasser uden problemer. Den kan endda presse polystyren og frugtkasser. Derudover kan føderen og pressemotorens rotor samles med et specielt skrabesystem som stopper materialer fra at blive spændt rundt om aksen og sikrer en stabil fødning.

Cardboard shredder HSM ProfiPack P425 saleFordelene ved en pap makulatorer

 • Vores udvalg af makulatorere vil forvandle dit papaffald til effektivt fyldstod
 • Spar penge og reducer dit aftryk på klimaet
 • En god og kosteffektivt alternativ til bobbelplads, papirfyld og andre materialer

Spar plads og penge med en pap makulatorer

Let, nem at bruge og vigtigst af alt fuldt genanvendelig – Papkasser bliver mere og mere populær som pakkemateriale. Dog kan genbrug af kasserne være problematisk ikke mindst fordi de foldede kasser bliver større og behøver mere plads. Derfor er det meget brugbart for indpaknings leverandører og serviceudbydere at bruge speciel pressefaciliteter til at presse kasser så de kan blive genbrugt i indpakningsprocessen. GREE og HSM papkasse makulatorere er ideeller for at presse papkasser og papir. Grundet dets laveomkostnings kædeakse, slidresistent afrivnings segmenter og skrabesystem som var specielt designet for dette felt har det høj aktivitetsnieveau og er ekstremt pålidelig.

Hvor længe holder en pap makulatorer?

cardboard waste perforator

Det høje udbud for en specielt papløsning skaber en logistisk udfordring. Flere ton af papkasser skal presses hver måned. I fortiden blev en flad affalspapkasse skudt direkte ud af produktionsmaskinen uden at blive presset af en pap makulatorer og var smidt i en papcontainer.

En pap makulatorer kan holde i flere år uden problemer, men kun når den bruges ordentligt og vedligeholdes tit. Vi anbefaler at man følger de instruktioner og guidelines leverandøren har lavet til din pap makulatorer. Dette betyder for eksempel at man ikke overfylder kapaciteten per pres og ikke makulatorer materiale som maskinen ikke kan håndtere.