Batteri Omsnøringsværktøj

Vi tilbyder en stor række af Batteri Omsnøringsværktøj i både Polyethylen (PET) og Polypropylen (PP) til en god pris og høj kvalitet. Batteri Omsnøringsværktøj kan bruges til alle former for omsnøring fra 9mm og til 19mm. Batteridrevne båndingsværktøj har både CE, ISO og andre påkrævne certificeringer. Priserne på vores Batteri Omsnøringsværktøj varierer fra cirka 1000 Euro til et par tusind Euro. Prisen på et båndingsværktøj kommer an på et par faktorer: Hvor stærk omsnøringsværktøjet er, er omsnøringsværktøjet automatisk eller manuelt, Fuldautomatiske omsnøringsværktøj er dyrere end semiautomatiske og til sidst hvor store er stropperne som maskinen skal svejse.

Hvorfor du skal investere i et batteridrevet omsnøringsværktøj

 • Forøger farten på pakningen som minimum 4 gange i forhold til manuel omsnøring
 • Lavere materiale omkostning – Clips og segl behøves ikke med et batteridrevet omsnøringsværktøj
 • Medarbejder venligt – Nemt at bruge og letvægtig – Batteri Omsnøringsværktøj kan bruges med kun 1 hånd

Alle Batteri Omsnøringsværktøj har garanti og er serviceret i Europa. Vi tilbyder gratis fragt til Danmark. Vi tilbyder de bedste priser på det danske marked.

 • Battery for battery strapping tool GT-ONE SP3 14,4V 4,0 Ah LI-IO

  169
 • JET Batteri omsnøringsværktøj til 12-16mm PET/PP bånd inkl. Batteri & Oplader

  695
 • TES 12-16mm elektrisk båndstrammer til PET bånd inkl. 2 Batterier & Oplader

  995
 • NEO 9-16mm PET/PP Batteridrevet båndstrammer inkl. batteri og oplader

  1,199
 • TES Plus 16-19mm Batteridrevet båndstrammer PET/PP bånd inkl. 2 Batterier & Oplader

  1,299
 • NEO Plus 16-19mm Batteridrevet båndstrammer PET/PP bånd inkl. 2 Batterier & Oplader

  1,495
 • GT SMART 9-16mm Omsnøringsværktøj til plastbånd med Batteri & Oplader

  1,699
 • TITAN batteridrevet båndstrammer 10-16 mm til PET/PP Bånd + Batteri + Oplader

  1,799
 • Messersi MB620 Batterihåndværktøj 12-16mm elektrisk stroppeværktøj PET/PP bånd inkl. Batteri & Oplader

  1,920
 • GT ONE 10-16mm batteri omsnøringsværktøj til PET/PP bånd med Batteri & Oplader

  1,939
 • TITAN PLUS batteridrevet båndstrammer PET/PP 13-19 mm

  1,999
 • MB820 Batterihåndværktøj 16-19mm elektrisk båndstrammer PET/PP bånd inkl. Batteri & Oplader

  2,095
 • Battery strapping tool for 16-40mm textile/composite strap ITI 71 – 2x Battery & Charger

  2,439
 • GT-XTREME Automatisk batteridrevet omsnøringsværktøj 16-19mm PET/PP med batteri & oplader

  2,495
 • Signode BXT3 9-19mm Elektrisk båndstrammer

  2,6492,859
 • ELECTRA™ M SERIES battery powered Tensioner and Sealer for Steel Strapping

  4,890

Battery strapping tool TITAN newBatteridrevne plastik omsnøringsværktøj

I nedenstående afsnit vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål vedrørende hvorfor du har behov for et batteridrevet omsnøringsværktøj, Værktøjets prisklasse, hvordan et batteridrevet omsnøringsværktøj vil forøge din produktivitet og fordelene ved et batteridrevet omsnøringsværktøj.

Hvorfor har du brug for et batteridrevet omsnøringsværktøj?

Nye Batteri Omsnøringsværktøj er en god investering til alle som er involveret i produktion, transport, logistik og alle som arbejder med at pakke med stropper. Der er en stor variation af fordele forvundet med købet af et nyt batteridrevet omsnøringsværktøj, en af dem er at brugeren kan definere omsnøringsværktøjet til enhver indstilling som møder indpakningens behov. Batteri Omsnøringsværktøj kan bruges til vertikale og horisontale pakker og den kan spænde paller, kasser, træ, tremmer og mange andre objekter. Udover dette er generation af Batteri Omsnøringsværktøj lavet af ekstremt holdbart materiale og er holdbare imod alle eksterne faktorer hvilket givet værktøjet en forlænget livstid. Batteri Omsnøringsværktøj er ergonomiske hvilket gør brugen meget nem. En anden fordel ved batteridrevne indpakningsværktøj er dennes enorme spændings kraft. Vi sælger Batteri Omsnøringsværktøj med en pakke kraft på 5000 N. Dette gør det muligt at pakke meget store, tunge og ustabile produkter.

GT ONE 10-16mm (3/8″ to 5/8″) battery banding strapping tool for PET and PP strap w/ Battery & ChargerBatteri Omsnøringsværktøj priser

Prisen for at batteridrevet omsnøringsværktøj afhænger af mange faktorer du kan dog forvente et afkast i din investering inden for få måneder når du tager i betragtning hvor meget tid du sparer. Batteri Omsnøringsværktøj øger også farten i at pakke produkter ind og indikerer besparelser på prisen af clips siden de ikke er nødvendige. Prisen på Batteri Omsnøringsværktøj varierer fra 1000 euro til nogle tusind euro. Prisen afhænger af om maskinen er fuldautomatisk (Automatisk opstramning, friktionssvejsning og skæring) eller semiautomatisk. En anden nøgle faktor er hvor kraftfuld maskinen og bredden af strop den skal kunne forsegle.

Hvordan virker et batteridrevet omsnøringsværktøj

Messersi MB620 battery hand tool 12-16mm (1/2" to 5/8") banding tool for PET and PP strap w/ Battery & ChargerDet Batteri Omsnøringsværktøj er velegnet til plastik PP eller PET stropper. Omsnøringsprocessen starter med at trykke på power knappen værktøjet starter op og begynder at trække stroppen til det ønskede niveau. Det Batteri Omsnøringsværktøj kommer i to typer: Det semiautomatiske og det automatiske omsnøringsværktøj. De fleste Batteri Omsnøringsværktøj vi sælger er automatiske det betyder at det Batteri Omsnøringsværktøj automatisk udfører: Stramningen, friktionssvejsningen og skærer stroppen af plastik PP eller PET. Det Batteri Omsnøringsværktøj er ekstremt ergonomt og formindsker pakketiden op til 4 gange. Det Batteri Omsnøringsværktøj er drevet af et lithium battery af høj kvalitet – som har en lang levetid, samtidig med at det tillader opladning. De Batteri Omsnøringsværktøj vi sælger kan stramme, friktionssvejse og skær 200 stropper eller mere på kun en opladning.

Hvad er fordelene ved et batteridrevet omsnøringsværktøj

Fordele ved et Batteridrevet omsnøringsværktøj er umådelige. De sørger for højeste kvalitets indpakning, de er økonomiske, kraftfulde, prisvenlige, ergonomiske og meget nemme at bruge. Det er bare et par af de karakteristiske funktioner som beskriver den nye generation af Batteri Omsnøringsværktøj. Batteri Omsnøringsværktøj vil effektivt mindske bekostningen af indpakning og på samme tid spare tid som eller ville være tredobbelt hvis det blev gjort manuelt. Du vil have mulighed for at bruge en batteri pakke i mange år eftersom det beholder strømmen ligeså vel som dens præstation i drift. For yderligere information eller råd om køb skal du endelig kontakte os. Vi finder den mest brugbare løsning på lige netop dine behov.

Service på et batteridrevet omsnøringsværktøj

Vores højtuddannet service personale udstyret med alle de nødvendige værktøjer og reservedele behøvet for service og reperation, derfor kan vi som regel reperere det Batteri Omsnøringsværktøj indenfor 1-2 uger. Hvis maskinen bliver tabt eller andet er galt med udstyret kan du kontakte os og vi vil sende adressen til hvor du kan sende det beskadigede Batteri Omsnøringsværktøj hen.

Batteridrevne plastikomsnøringsværktøj for heavy-duty omsnøring

TES Plus 16-19mm (5/8" to 6/8") battery strapping tool for PET and PP strap

I vores udvalg af Batteri Omsnøringsværktøj kan du også finde det Batteridrevne plastikomsnøringsværktøj som er lavet specifikt til heavy-duty omsnøring. Disse omsnøringsværktøj har en høj spændingskraft. De er specifikt designet til at indpakke last som er meget tungt og ustabilt. De er udstyret med en enorm spændingskraft på op til 5000 N og kan automatisk udføre spædning, friktionssvejsning og skære plastik, PP eller PET stroppen med en bredde på op til 19mm.

Er et Batteridrevet omsnøringsværktøj sikkert at bruge?

Selvom det Batteri Omsnøringsværktøj er relativt sikkert at bruge skal brugeren dog udvise forsigtighed. Værktøjet skal bruges af uddannet personale. Når det Batteri Omsnøringsværktøj er brugt af ikke uddannet personale eller er brugt uden omtanke kan kvaliteten af omsnøringen være sat på spil og kan derved lede til knækkede stropper og pakkeskader. Brugeren bliver nødt til at kontrollere forseglingen som det Batteri Omsnøringsværktøj laver. varer med dårlige forseglinger burde ikke rykkes. De Batteri Omsnøringsværktøj burde heller ikke blive brugt til at trække eller løfte varer da de ikke er designet til at kunne til denne slags brug og derfor ikke er brugbare til dette. Vær opmærksom på at du står i sikker afsted i omsnøringsprocessen og brug den korrekte kvalitet, bredde, tykkelse og brudstyrke af strop til den pågældende pakke.

Which strapping performs better, PET or steel? – Hvilken omsnøring virker bedst PET eller stål?

Der er tre omsnørings materialer: Stål og polyester (PET) og PP (Polypropylen)

I de sidste 10 år har PET omsnøring taget markedet med storm og har erstattet stål alle steder pånær de tungeste og sværeste brug. Det er sikrere, nemmere, stærkt og møder en acceptabel drift standard af alle større danske industri sektorer

Stål bliver stadig brugt i meget små produkter som: rør og tuber for PET omsnøringsværktøj ikke kan omsnøre meget små bundter. Deridpver bliver det også brugt i varme miljøer hvor omsnøringen er i direkte kontakt med varme produkter.

Udover disse kritiske brugsscenarier vil polyester stropper – købt fra en velrenomeret udbyder, som bruger kvalitets omsnøringsværktøj eller maskiner levere fantastiske resultater.

PP omsnøring er normalt brugt i lette omstændigheder som for eksempel at lukke små kasser, tomme kartoner, små blandede paller. Det har en tendens til at strække sig over 22% af sin originale størrelse så det er ikke brugbart til at kompresse og holde tunge eller store produkter.